کمک 11 هزار میلیاردی دولت برای حل مشکل سپرده‌گذاران

يکشنبه 17 دی 1396
14:27
کمک 11 هزار میلیاردی دولت برای  حل مشکل سپرده‌گذاران معاون رئیس جمهور در امور مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دولت 11 هزار میلیارد برای کمک به حل مشکل سپرده‌گذاران پرداخت کرده است و 98 درصد مشکل آنها نیز حل شده است.

العالم- ایران/ سیاسی 

حسینعلی امیری معاون رئیس جمهور در امور مجلس شورای اسلامی درمورد آخرین وضعیت سپرده‌گذاران موسسات مالی و اعتباری گفت: برای حل مشکل  سپرد‌ه‌گذاران موسسات مالی فاقد مجوز یا مجاز غیر منضبط نیاز به همکاری سه قوه است.

وی ادامه داد: بخشی از این موضوع قضایی شده است و در اختیار قوه قضاییه است و نیاز به پیگیری قضایی دارد. از زمانی که روسای سه قوه منتخبینی را معرفی و به عنوان کمیته منتخب شروع به کار کردند حل مشکل این افراد بسیار بهتر شده است.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دولت 11 هزار میلیارد برای کمک به حل مشکل سپرده‌گذاران پرداخت کرده است و 98 درصد مشکل آنها نیز حل شده است.

امیری درمورد اعضا کمیته منتخب رسیدگی به مشکل سپرده‌گذاران نیز بیان داشت: از طرف دولت آقای نهاوندیان، از طرف مجلس آقای پزشکیان و از طرف قوه قضاییه نیز حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای انتخاب شد‌ه‌اند.

فارس 

0% ...

آخرین اخبار

گام بلند ایران در حوزه فناوری؛ هوش مصنوعی فارسی در راه است.


تاریخ‌سازی در اسکیت سرعت؛ ایران در جمع ۱۰ قدرت برتر جهان ایستاد.


سپاه: چهار کشتی متخلف نفتی همزمان مورد اصابت قرار گرفتند


درخشش تاریخی در ناگویا؛ افزور با شکستن رکورد جهان بر سکوی طلایی ایستاد.


یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین