امیر کویت: اوضاع منطقه رو به وخامت است

دوشنبه 18 دی 1396
12:03
امیر کویت: اوضاع منطقه رو به وخامت است امیر کویت امروز با اشاره به اینکه اوضاع منطقه رو به وخامت و نابسامانی است، بر همکاری همه در زمینه‌های مختلف تأکید کرد.

العالم- آسیا 

 «صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت که امروز دوشنبه در افتتاحیه یازدهمین کنفرانس روسای پارلمان‌های عربی در کویت سخنرانی می‌کرد، با اشاره به اوضاع نابسامان منطقه گفت که پارلمان‌ها مسئولیت خطیری بر عهده دارند.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، امیر کویت افزود که چنین دیدارهایی به منزله دفاع از روند اقدام مشترک کشورهای عربی حاشیه خلیج (فارس) است و اقدام جمعی نیز تنها راه مقابله با موانع پیشروی شورای همکاری خلیج فارس است.

امیر کویت همچنین تصریح کرد که ما به بحران به وجود آمده در شورای همکاری خلیج‌فارس به عنوان یک بحران گذرا نگاه می‌کنیم.

این سخنان امیر کویت در حالی است که از بیش از هفت ماه پیش بحران در روابط بین قطر به عنوان یک عضو شورای همکاری خلیج‌فارس با سه کشور دیگر عضو این شورا (امارات، عربستان و بحرین) به وجود آمده است و همین اختلافات بین آنها باعث شد که در اجلاس اخیر سران شورای همکاری که در کویت برگزار شد تنها امیر کویت و  امیر قطر شرکت نمایند و بقیه کشورها در سطح پایینتری در این اجلاس حضور یافتند که همین امر سرنوشت جلسات آتی این شورا را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

فارس 

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست