احمد شفیق مطرح کرد:

مصادره موفقيت انقلاب مصر به نفع نظامیان

شنبه 30 ارديبهشت 1391
07:01
مصادره موفقيت انقلاب مصر به نفع نظامیان احمد شفيق آخرين نخست وزير رژيم حسني مبارک ديکتاتور پيشين مصر و نامزد کنوني انتخابات رياست جمهوري اين کشور بدون توجه به جانفشاني مردم مصر گفت که نيروهاي مسلح علت اصلي موفقيت انقلاب اين کشور هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، احمد شفیق در نشستی در شهر قاهره گفت: نیروهای مسلح علت اصلی درموفقیت  انقلاب 25 ژانویه هستند.

شفیق این مطلب را درحالی بیان داشت که محافل داخلی مصر او را نامزد مورد حمایت نظامیان در انتخابات ریاست جمهوری می دانند.
شورای نظامی مصر درپی انقلاب مردمی در این کشور قدرت را بدست گرفته است و در واگذاری آن به یک نهاد غیرنظامی مطابق خواست مردم، طفره می رود.

مردم مصر بارها با حضور گسترده خود بر ادامه راه انقلاب خود، کنار زدن کامل بقایای رژیم گذشته، سرنگونی شورای نظامی و بازگشت نظامیان به مراکز نظامی خود و تحویل قدرت به یک نهادغیرنظامی تاکید کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس جمهور قزاقستان بر توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای


اعلام موعد اجرای توافق گازوئیل میان روسیه و آمریکا


تاکید هند بر ضرورت بازگشت صلح و ثبات به خاورمیانه


اعتصاب کارکنان صنعت تراشه تایوان در اعتراض به سهم پایین از سود هوش مصنوعی


۳۲ بخش از خدمات اینترنتی دولت انگلیس از دسترس خارج شد


واکنش یمن به پیشنهاد شیخ الازهر و پایان دادن به جنگ


دولت بریطانیا: مردم آمادگی لازم برای شرایط اضطراری را داشته باشند


 تداوم حملات سعودی به صعده و تعز؛ ۱۱۷ شهید و زخمی در سه روز


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت


سفیر ایران در نروژ: جنگ خواسته تهران نیست اما برای دفاع از خود کاملاً آماده‌ایم