آمریکا باید به ایران حمله کند!

دوشنبه 18 دی 1396
22:27
آمریکا باید به ایران حمله کند! یک رسانه صهیونیستی خواهان حملات هوایی و موشکی به ایران شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش اسپوتنیک به نقل از شریان-فارس، یک رسانه اسرائیلی در گزارشی درباره آشوب‌ها در ایران، خواستار حملات هوایی و موشکی آمریکا شد تا زمینه برای تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران فراهم شود.

ستون‌‎نویس اسرائیلی در یادداشتی، به دولت آمریکا برای حمایت از تغییر نظام در ایران توصیه‌هایی کرده است: «دولت ترامپ می‌تواند کارهای زیادی برای حصول تغییر نظام در ایران انجام دهد. آنها نباید برای استفاده از این فرصت به وجود آمده، به خود تردید راه دهند».

این ستون نویس صهیونیستی نوشته، «با توجه به اینکه ایرانی‌ها در خیابان‌ها شروع به شورش کردند، آمریکا باید قدم پیش نهاده و با استفاده از منابع گسترده و حتی قدرت نیروی هوایی‌اش، خودش را به رسیدن به یک پیروزی قاطع در ایران متعهد کند».

در ادامه یادداشت آمده است: «آن‌طور که خبرنگار ارشد دفاعی و نظامی روزنامه عبری زبان "یدیعوت آحارونوت" گفته، موساد مدت‌ها است که در حال انجام عملیات ضد اطلاعاتی در ایران است، اقداماتی از قبیل خرابکاری، ترور دانشمندان هسته‌ای و دیگرانی که در برنامه هسته‌ای ایران نقش داشتند».

روزنامه‌نگار صهیونیستی در ادامه، آشوبگران در برخی شهرهای ایران را «خواهان دموکراسی» خوانده و به آمریکا توصیه کرده که با حملات نظامی، از آنها حمایت کند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت