دلایل مخالفت شفر با جدایی رحمتی از استقلال

سه شنبه 19 دی 1396
11:16
دلایل مخالفت شفر با جدایی رحمتی از استقلال سیدمهدی رحمتی کاپیتان تیم استقلال با پیشنهادی جدی از تیم تراکتورسازی مواجه شد اما شفر به سختی با جدایی این دروازه‌بان با تجربه مخالف است.

العالم-ایران/ورزشی

پیشنهاد تراکتورسازی به رحمتی کاملا جدی و قابل پیگیری بود اما شفر با جدایی کاپیتان آبی پوشان به رغم نیمکت نشینی‌های متوالی در این تیم به طرزی جدی مخالفت کرد. 

هرچند سید حسین حسینی انتخاب اول شفر برای قرار گرفتن در چارچوب دروازه است و رحمتی همچنان ناچار به تحمل نیمکت نشینی در این تیم می‌باشد، اما مرد آلمانی تحت هیچ شرایطی با جدایی رحمتی موافق نیست و این تصمیمش را با صراحت به خود رحمتی و باشگاه اعلام کرد تا از جدایی کاپیتان تیمش جلوگیری کند.

در واقع شفر معتقد است تیمش در سه جام به صورت همزمان حضور دارد و برای استمرار حضور قدرتمندانه در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا نیاز مبرم به حضور دو دروازه بان قابل اعتماد و کارکشته دارد. به اعتقاد شفر حتی اگر رحمتی از جمع آبی پوشان جدا بشود آنها باز هم ناچارند تا یک دروازه‌بان با تجربه و ششدانگ جذب کنند تا خلاء رحمتی را در این تیم پر کند. پس چه بهتر که خود رحمتی که کاپیتان تیم است از استقلال جدا نشود و در این تیم بماند. 

مهر

0% ...

آخرین اخبار

اعلام جزئیات تمهیدات ترافیکی رزمایش ۳۱۳ هزار نفری جانفدایان


مشارکت ۳۱ میلیون ایرانی در پویش «جان فدا»؛ سهم ۶۸ درصدی آقایان و ۳۲ درصدی بانوان


سخنگوی ارتش: دوران ابرقدرتی آمریکا به پایان رسید؛ جهان در مسیر نظم «پساآمریکایی»


فرمانده کل سپاه: وحدت ملی و اقتدار دفاعی، محور شکست دشمن در جنگ ترکیبی است


چین بر گسترش همکاری با تهران تاکید کرد/ حمایت پکن از ایجاد معماری امنیتی جدید در منطقه


رایزنی وزرای دفاع آمریکا و آلمان برای تقویت صنایع تسلیحاتی متحدان


اعتراض اهالی روستاهای اشغالی لبنان به عملکرد دولت؛ کار نمایشی نمی خواهیم


گزارش العالم از بازگشایی مدارس در جنوب لبنان؛ زندگی در میان ویرانی های حملات دشمن جریان دارد + ویدئو


ضرب‌شست کنگره به ترامپ؛ دولت اجازه تداوم جنگ با ایران را ندارد


پیام ویژه وزیر امور خارجه ایران به دولت نیجر؛ تلاش برای تقویت مناسبات دیپلماتیک