نتانیاهو: از هر ابزاری برای ممانعت از حضور ایران در سوریه استفاده می‌کنیم

سه شنبه 19 دی 1396
15:19
نتانیاهو: از هر ابزاری برای ممانعت از حضور ایران در سوریه استفاده می‌کنیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای پیشین علیه ایران، از هر ابزاری استفاده می‌کنند تا مانع حضور ایران در سوریه شوند.

العالم _ فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) مجددا گفت مصمم هستند از گسترش ایران در سوریه جلوگیری کنند و برای این منظور از هر ابزاری استفاده خواهند کرد.

نتانیاهو در دیدار با نمایندگان سازمان پیمان آتلانتیک شمالی «ناتو» در فلسطین اشغالی، ادعا کرد: «اسرائیل مانع (حملات تروریستی از طریق) کوبیده شدن هواپیماهای مسافربری به شهرهای اروپایی شد.»

وی همچنین درباره حمله صبح امروز به منطقه‌ای در ریف دمشق گفت: «سیاست دیرینه‌ای در ممانعت از انتقال سلاح‌های برهم زننده توازن قوا برای حزب‌الله از طریق سوریه داریم. این سیاست تغییری نکرده و اگر لازم باشد با عمل، آن را حمایت می‌کنیم.»

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزیر امور خارجه یونان با عراقچی


اردوغان: سال گذشته خونبارترین دوره طی ۳۰ سال اخیر بود


ولایتی: در سال تحصیلی جدید در دبستان میناب ۱۲۰ صندلی خالی می ماند


ادعای ترامپ: بعد از انتخابات میان دوره‌ای می‌توانیم با ایران به توافق برسیم


یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد


دیدار نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی در نیویورک


دیدار وزیر امور خارجه بلاروس با عراقچی در نیویورک


فرهنگ دفاع مقدس دکترین ملی برای مواجهه با تهدیدات در روزهای سخت است/ دیپلماسی به معنای تسلیم نیست؛ به معنای تبدیل قدرت میدان به دستاورد سیاسی است


انتقاد صریح رئیس جمهور برزیل از سازمان ملل و گوترش


دستخط رهبر معظم انقلاب خطاب به سردار سید مجید موسوی فرمانده هوافضای سپاه