گاف تازه ترامپ هنگام خواندن سرود ملی آمریکا+ فیلم

چهارشنبه 20 دی 1396
14:22
ترامپ به هنگام خواندن سرود ملی کشور آمریکا با ادعای اشتباه کلمات، گاف تازه ای را مرتکب و سوژه کاربران شبکه های اجتماعی شد.

العالم ـ آمریکا

کاربران شبکه های اجتماعی به دنبال گاف دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا هنگام خواندن  سرود ملی، تصاویر این صحنه را به صورت گسترده منتشر و در باره آن اظهار نظرکردند.

روز دوشنبه، رئیس جمهور آمریكا پیش از برگزاری بازیهای مسابقات قهرمانی فوتبال آمریكا در آتلانتا وارد میدان بازی شد. او برخی از کلمات سرود ملی کشورش را فراموش کرد.

کاربران با بیان این که ترامپ سرود ملی را بلد نیست، همچنین متوجه واکنش منفی حاضران در ورزشگاه به هنگام حضور وی شدند.

به گزارش اسپوتنیک، "نیک لاپارا" در توئیتر خود نوشت: " امریکا، این رئیس جمهور شماست. مردی که می خواهد امریکا را قدرتمند کند، او متن کلمات سرود ملی ما را نمی داند". 

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد