رویترز:

ایتالیا و ایران توافقنامه سرمایه‌گذاری ۵ میلیاردی امضا می‌کنند

چهارشنبه 20 دی 1396
15:05
ایتالیا و ایران توافقنامه سرمایه‌گذاری ۵ میلیاردی امضا می‌کنند ایتالیا و ایران فردا (پنج‌شنبه) توافقنامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۵ میلیارد یورو را امضا می‌کنند.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

به گزارش مهر به نقل از رویترز، طبق گفته یک منبع آگاه از خزانه‌داری ایتالیا، رم و تهران روز پنج‌شنبه توافقنامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۵ میلیارد یورو را امضا می‌کنند که به واسطه آن ایتالیا به شرکت های این کشور کمک می‌کند در ایران سرمایه‌گذاری کنند.

این منبع می‌گوید که در این توافق‌نامه پیش‌بینی شده است ارتباط بانکی و اعتباری بین هولدینگ دولتی اینویتالیا و دو بانک ایرانی برقرار شود تا شرکت‌های ایتالیایی بتوانند فاینانس پروژه‌های خود در ایران را انجام دهند.

این توافق‌نامه توسط بازوی سرمایه‌گذاری اینویتالیا و دو بانک ایرانی، بانک صنعت و معدن و بانک خاورمیانه، امضا خواهد شد.

اینویتالیا دو خط اعتباری با این دو بانک باز خواهد کرد و دولت ایران هم فاینانس پروژه‌ها را تضمین خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا