آمادگی ترامپ برای گفتگو با رهبر کره شمالی

چهارشنبه 20 دی 1396
19:30
آمادگی ترامپ برای گفتگو با رهبر کره شمالی رئیس جمهور آمریکا در گفت‌‌وگو با رئیس جمهور کره جنوبی از آمادگی خود برای مذاکره مستقیم با رهبر کره شمالی خبر داد.

العالم - آمریکا 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه حدود سی دقیقه با «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی گفت‌و‌گو کرد.

آنطور که منابع خبری کره‌ای گزارش کرده‌اند ترامپ در این گفت‌‌وگوی تلفنی درباره مذاکرات دو کره و شرکت کره شمالی در المپیک زمستانی با همتای کره‌ای‌اش به رایزنی پرداخت.

بر اساس اعلام دفتر ریاست‌جمهوری کره، ترامپ همچین از آمادگی خود برای گفت‌و‌گو با «کیم جونک اون» رهبر کره شمالی خبر داده است.

رئیس‌جمهور کره جنوبی نیز روز گذشته تمایل خود برای دیدار با رهبر کره شمالی را ابراز کرده بود.

رئیس‌جمهور کره جنوبی تصریح کرد که اگر شرایط خاصی برای حل مسئله اتمی کره شمالی به وجود آید، برای دیدار با رهبر کره شمالی آمادگی دارد.

این در حالی است که مقام‌های کره‌شمالی نیز پیشتر اعلام کرده بودند که تسلیحات این کشور فقط آمریکا را هدف قرار می‌دهند و علیه کره‌جنوبی، روسیه و چین به کار گرفته نمی‌شوند.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت