آیا واشنگتن در حال برنامه‌ریزی برای وضع تحریم‌های جدید علیه ایران است؟

جمعه 22 دی 1396
12:44
آیا واشنگتن در حال برنامه‌ریزی برای وضع تحریم‌های جدید علیه ایران است؟ وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که واشنگتن در حال برنامه‌ریزی برای وضع تحریم‌های جدید علیه ایران است.

العالم- آمریکا 

به نقل از خبرگزاری شینهوا، استیون منوچین وزیر خزانه‌داری آمریکا `روز پنج‌شنبه در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید با اعلام این خبر تصریح کرد: ما این تحریم‌ها را ارائه کرده‌ایم و فکر می‌کنم می‌توانید انتظار داشته باشید تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال شود.

منوچین در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تحریم‌های جدیدی علیه ایران در راه است؟ گفت: انتظار دارم تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع شود. ما همچنان به بررسی این موضوع ادامه می‌دهیم.

وی این سخنان را در حالی مطرح کرده است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قرار است روز جمعه درباره تمدید تعلیق تحریم‌های ایران به عنوان بخشی از توافق هسته‌ای سال 2015 تصمیم گخود را اعلام کند.

یک مقام آمریکایی روز چهارشنبه اعلام کرد: اگر ترامپ معافیت تحریم‌های آمریکا علیه ایران را تمدید کند، واشنگتن تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال خواهد کرد که اشخاص و شرکت‌های ایرانی را هدف قرار می‌دهد.

ایسنا 

 

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم