تکاوران ایرانی برای تجسس وارد سانچی می‌شوند/ احتمال بازخوانی جعبه سیاه در چین

شنبه 23 دی 1396
21:06
تکاوران ایرانی برای تجسس وارد سانچی می‌شوند/ احتمال بازخوانی جعبه سیاه در چین معاون سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه ۱۲ تکاور ایرانی که به چین اعزام شده‌اند پس از پایین آمدن دمای کشتی برای تجسس مفقودین وارد سانچی می‌شوند، افزود: احتمال دارد جعبه سیاه نفتکش در چین بازخوانی شود.

العالم - ایران / اقتصادی

هادی حق‌شناس با تاکید بر اینکه در حال حاضر عملیات اطفای حریق نفتکش ایرانی توسط کشتی ژاپنی ادامه دارد، افزود: چنانچه این عملیات تا صبح ادامه یابد و عملیات خنک کردن کشتی نیز انجام شود ساعت ۷ صبح چین و ۲:۳۰ بامداد به وقت ایران ۱۲ تکاور ایرانی برای جست‌وجوی مفقودین وارد نفتکش خواهند شد.

وی در مورد جعبه سیاه سان‌چی که صبح امروز پیدا شد نیز توضیح داد: این جعبه سیاه به شانگهای منتقل شده و ممکن است در چین و با حضور نماینده‌های پاناما مورد بازخوانی قرار گیرد.

براساس این گزارش، در تاریخ ۱۶ دی‌ماه یک نفتکش ایرانی با کشتی چینی برخورد کردند که باعث حریق نفتکش و مفقود شدن ۳۲ پرسنل آن شد. تاکنون پیکر ۳ پرسنل پیدا شده است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو