شاهزاده های فراری به عربستان برگردانده می شوند

يکشنبه 24 دی 1396
10:21
شاهزاده های فراری به عربستان برگردانده می شوند دادستان عربستان اطلاع داد که به دنبال طرح مقابله با فساد، تجار و شاهزادگانی که به خارج از کشور فرار کرده اند بازگردانده می شوند.

العالم ـ عربستان سعودی

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از الیوم السابع گزارش داد، سعود المعجب دادستان عربستان اعلام کرده که افرادی که بر اساس تحقیقات دولت این کشور مفسد اقتصادی هستند و به خارج از عربستان فرار کرده اند به کشور بازگردانده می شوند.
وی این اقدام را در راستای طرح عربستان برای مقابله با فساد اقتصادی خواند که از دو ماه پیش آغاز شده و تاکنون شاهزاده‌ها و تجار مهمی را گرفتار خود کرده است.
به گفته دادستان عربستان، مسئولان سعودی در حال جمع آوری مدارک و اسنادی هستند که ثابت می کند این افراد فعالیت‌های اقتصادی غیر قانونی داشته اند. به گفته او بعد از اعلام جرم علیه این مفسدان اقتصادی، از کشور‌هایی که این افراد در آن مستقر شده اند خواسته خواهد شد تا آن‌ها را به مسئولان سعودی تحویل دهند.
در حالی که هنوز شماری از شاهزادگانی که در دور اول این طرح بازداشت شده بودند، آزاد نشده اند، مشخص نیست چند نفر از تجار و شاهزادگان سعودی که به کشور‌های غربی گریخته اند، قرار است به عربستان باز گردانده شوند.

0% ...

آخرین اخبار

ان‌بی‌سی: کاخ سفید ازسرگیری حملات به ایران را بررسی کرد


تصاویر جدید از آسیب پایگاه «عدیری» در حملات ایران


آمریکا اتهامات جدیدی علیه مادورو مطرح می‌کند


عربستان حمله انصارالله به فرودگاه های ابها و ملک خالد را تأیید کرد


بقایی: پاسخ ایران به پیشنهادهای آمریکا از طریق میانجی‌گران ارائه می‌شود


هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در شهرستان گلشن


سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد