انفجار صنعا ادامه جنايت رژيم سابق يمن

سه شنبه 2 خرداد 1391
17:20
انفجار صنعا ادامه جنايت رژيم سابق يمن تحليلگر سياسي يمني تاكيد كرد: جنايت ديروز ميدان السبعين صنعا و كشته و زخمي شدن دهها نفر در اين انفجار، ادامه جنايتهاي رژيم علي عبدالله صالح ديكتاتور بركنار شده يمن، ضد ملت اين كشور است.

ابراهيم الجهمي بعد از ظهر سه شنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: همه شواهد نشان مي دهد آنچه روي مي دهد با طراحي و دستور علي عبدالله صالح است.

الجهمي تصريح كرد: القاعده ابزاري است كه رژيم هاي ديكتاتوري به عنوان بهانه از آن استفاده مي كنند و به همين دليل رژيم صالح به القاعده موجوديت داد.

وي افزود: رئيس جمهور مخلوع در اين جنايت ذينفع است. او نمي خواهد يمن باثبات باشد و هميشه تاكيد مي كند كه يمن باثبات نخواهد شد و دولت شكست خورده است چون به علت سرنگوني خود مي خواهد از اين ملت انتقام بگيرد.

تحليلگر سياسي يمني خاطرنشان كرد: ما عبدربه منصور هادي رييس جمهور انتقالي را متهم به كوتاهي مي كنيم و اگر وي نتواند از مردم يمن محافظت كند بايد كناره گيري كند.

الجهمي گفت: كشور مملو از افراد شرافتمند است كه در صورت كنار رفتن رييس جمهور انتقالي، مي توانند اين شورش را از بين ببرند.

وي اظهار داشت: به طور كلي دولت در آنچه روي داده، متهم است و درباره علت عدم محاكمه اين جنايتكاران بايد پاسخگو باشد.

تحليلگر سياسي يمني افزود: توطئه اي در كار است و برخي افراد تلاش مي كنند يمن را به سومالي دوم تبديل كنند.

الجهمي درباره تصميمات عبدربه منصور هادي و به رسميت نشناختن آنها از سوي ملت يمن گفت: ما بركناري پسر صالح و نزديكان وي از سمتهايشان و ايجاد تغييرات واقعي در نيروهاي مسلح را درخواست اصلي ملت يمن مي دانيم و در صورت اجرا اوضاع آرام خواهد شد.

وي تصريح كرد: ايجاد تغييرات در سازمان امنيت ملي پس از اين جنايت بزرگ مردود است چون كه تاثير آن زياد و در سطح تغييرات در گارد رياست جمهوري و سازمان امنيت مركزي نيست.

الجهمي افزود: علي عبدالله صالح براي مستحكم كردن جايگاه خود، خانواده اش را وارد حكومت كرد و آنها هنوز در حكومت هستند و با جوانانمان در صعده و بسياري از مناطق ديگر مي جنگند.

وي گفت: رئيس جمهور كنوني هيچ اقدامي ضد آنها انجام نداده و آنها را بركنار نكرده است.

الجهمي در باره بيانيه حوثيها كه اعلام كرده اند آمريكا تلاش مي كند ارتش يمن را وارد جنگي مبهم كند، تصريح كرد: بدون شك آمريكا تلاش مي كند به علت موقعيت استراتژيك يمن و نزديكي آن به درياي سرخ، خليج فارس و تنگه باب المندب بر آن تسلط يابد.

وي گفت: دولت آمريكا به همين دليل تلاش مي كند القاعده را مسلح كند چون كه منافع مشتركي بين آنها وجود دارد.

الجهمي خاطرنشان كرد: صالح با حمايت از القاعده بسياري از اهداف آمريكا را محقق كرده است زيرا القاعده بهانه اي به دست آمريكا براي دستيابي به اهدافش در يمن داد.

 

انفجارهاي روز دوشنبه (اول خرداد) در صنعا كه نيروهاي امنيت مركزي را در منطقه السبعين هدف قرارداد ، منجر به كشته شدن دست كم 112 نفر و مجروح شدن 300 نفر از نيروهاي ارتش شد.

 

MN   17:07   22

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران