عملیات پاکسازی اطراف "طوزخورماتو" به زودی آغاز می شود

دوشنبه 25 دی 1396
10:54
عملیات پاکسازی اطراف فرمانده نیروی واکنش سریع عراق در شهر طوزخورماتو از نزدیک شدن موعد اجرای عملیات امنیتی با هماهنگی بین ارتش عراق و پیشمرگه و نیروهای الحشد الشعبی برای پاکسازی اطراف این شهر خبر داد.

العالم - عراق

به گزارش شبکه خبری سومریه سرتیپ ثامر الحسینی در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد نیروهای واکنش سریع با هماهنگی نیروهای امنیتی در منطقه مستقر شده و طرح حفاظت امنیت طوزخورماتو در 75 کیلومتری شرق صلاح الدین را آغاز کردند.

وی تصریح کرد که طرح تأمین امنیت در این شهر بر عهده فرماندهی عملیات صلاح الدین است و مشارکت نیروهای واکنش سریع به دستور فرمانده کل نیروهای امنیتی و وزیر کشور صورت گرفته است.

فرماندار طوزخورماتو نیز اعلام کرد یک کمیته امنیتی عالی تشکیل می شود و راه بازگشت برای آوارگان هموار می گردد.

وزارت کشور عراق روز شنبه گذشته اعلام کرده بود که نیروهای واکنش سریع به منظور تقویت امنیت و اعمال قانون در طوزخورماتو در شرق صلاح الدین مستقر می شوند.

حیدر العبادی، نخست وزیر عراق روز 16 اکتبر 2017 دستور تأمین امنیت در شهر طوزخورماتو در شرق صلاح الدین را صادر کرد. این شهر پیش از این صحنه درگیری بین نیروهای پیشمرگه و نیروهای دولت مرکزی عراق بود. همان روز نیروهای دولت مرکزی عراق این شهر را به کنترل خود درآوردند.

208

0% ...

آخرین اخبار

لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است