تأکید مالکی براهمیت برگزاری موفق نشست بغداد

چهارشنبه 3 خرداد 1391
12:13
تأکید مالکی براهمیت برگزاری موفق نشست بغداد نخست وزير عراق تأکيد کرد، برگزاري موفق نشست کشورهاي گروه 5+1 در بغداد، پيامدهاي مثبتي براي منطقه و بويژه عراق خواهد داشت.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، دفتر نخست وزیر عراق امروز در حاشیه دیدار "نوری مالکی" با "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و رئیس هیأت مذاکره کننده گروه 5+1، در بیانیه ای تأکید کرد، همگان خواستار موفقیت این نشست ها هستند، چراکه این امر تأثیری مثبت بر کل منطقه و بویژه عراق دارد.

مالکی در این بیانیه بر آمادگی عراق برای ارایه همه تسهیلات لازم جهت کمک به موفقیت مذاکرات، تأکید کرد.

کاترین اشتون نیز در بیانیه ای با بیان اینکه موفقیت این مذاکرات آرزوی همگان است، از فضای مثبت فراهم شده در بغداد برای برگزاری این گفت و گوهای "دشوار"، تمجید کرد.

اشتون با اظهار خشنودی از حضورش در عراق و تبدیل شدن این کشور به محوری برای این رویداد مهم بین المللی، پس از موفقیت در برگزاری نشست اتحادیه عرب و تبدیل شدن به محوری برای فعالیتهای عربی، گفت:  اتحادیه اروپا خواستار ارتقای روابط عراق و کشورهای عضو این اتحادیه در همه زمینه ها، و فعال سازی توافقنامه های قبلی طرفین در زمینه همکاری های دوجانبه است.  



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم