سخنگوی مرکل با تاکید بر تعهد برلین به توافق هسته ای:

آلمان خواهان گفت وگو با آمریکا درباره برجام است

دوشنبه 25 دی 1396
18:20
آلمان خواهان گفت وگو با آمریکا درباره برجام است سخنگوی آنگلا مرکل ضمن تاکید بر تعهد آلمان به برجام گفت که برلین خواهان گفت‌‌وگو با آمریکا است تا بداند ترامپ درباره برجام چه هدف و درخواستی را از اروپا دنبال می‌کند.

العالم ـ اروپا

در ادامه واکنش‌ها به مواضع برجامی رئیس‌جمهور آمریکا، مقامات آلمانی بر لزوم شفاف شدن درخواست‌های دونالد ترامپ از کشورهای اروپایی در قبال توافق هسته‌ای تاکید می‌کنند.

سخنگوی آنگلا مرکل صدراعظم آلمان اعلام کرده که با توجه به درخواست دونالد ترامپ از متحدان اروپایی برای اصلاح «نقص‌های وحشتناک» برجام، دولت آلمان خواستار جزئیات درخواست‌های رئیس‌جمهور آمریکا از اروپایی‌ها است.

به گزارش آسوشیتدپرس، «اشتفان زایبرت» تاکید کرده که دولت آلمان به توافق هسته‌ای ایران متعهد است و وضعیت و شرایط مرتبط به برجام را با شرکای اروپایی خود مورد ارزیابی قرار خواهد داد.

از سوی دیگر، سخنگوی وزارت خارجه آلمان هم اعلام کرده که مقامات این کشور با همتایان آمریکایی خواهند نشست تا «ببینند اظهارات آقای ترامپ(درباره لزوم نقش آفرینی اروپا برای تغییر مفاد برجام) دقیقا چه هدف و درخواستی را در بر می‌گیرد».

«ماریا ادلبار» همچنین افزود که به نظر می‌رسد مخاطب اظهارات ترامپ درباره برجام، «اول و مهمتر از همه، کنگره خود او» باشد.

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک تایمز: ایران در مقابله با آمریکا اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده است


رژیم صهیونیستی غزه را با توپخانه و ناوهای جنگی هدف قرارداد


هزینه‌های جنگ علیه ایران/ رکوردشکنی تاریخی قیمت گازوئیل در آمریکا و افزایش هزینه کالاها


اذعان رژیم اسرائیل به ناتوانی در مهار حملات پهپادی حزب‌الله


بقائی خطاب به مردم آمریکا: اجازه ندهید شما را به پیاده‌نظام جبهه جنگ تبدیل کنند


موافقت آمریکا با فروش مهمات تهاجمی به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار


کارشناس عرب: تبادل اسرا میان لبنان و رژیم اشغالگر با هدف ترمیم چهره دولت لبنان صورت گرفت


نماینده پارلمان لبنان ادعای تسلط اسرائیل بر «علی الطاهر» را رد کرد


فشار حداکثری در بن‌بست؛ چرا واشنگتن در محاسبات خود درباره تهران اشتباه می‌کند؟


واکنش نمایندگی ایران در وین : توهم اسنپ‌بک شکست خورد