راز اختلافات امارات و قطر در دستان یک زن

سه شنبه 26 دی 1396
12:25
راز اختلافات امارات و قطر در دستان یک زن مدیر روزنامه العرب راز اختلافات قطر و امارات متحده عربی را فاش کرد.

العالم - آسیا

 العذبه مدیر این روزنامه در صفحه توئیتر خود نوشت: این زن آلاء صدیق نام دارد که همسر عبدالرحمان باجبیر، مخالف اماراتی است.

وی خاطر نشان نمود: «نام زنی که ولیعهد امارت ابوظبی در سال 2015 از امیر قطر خواسته بود که به امارات تحویل داده شود، آلاء الصدیق نام دارد که همسرش از سوی مقامات اماراتی بازداشت شده و شهروندی او از سوی مقامات اماراتی باطل اعلام شده بود.»

العذبه افزود: «آلاء صدیق در قطر پناهندگی سیاسی دریافت کرد و در امارات متحده عربی مرتکب هیچ جرمی نشده بود. وقتی که همسرش عبدالرحمان باجبیر تصمیم گرفت قطر را به سوی بریتانیا ترک کند، آلاء صدیق به همراه نزدیکانش در دوحه ماند.»

محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر اخیرا در گفت وگو با تلویزیون رسمی قطر گفته بود که دلیل بحرانی که میان قطر و امارات در سال 2015 روی داد، یک زن بود. دامنه این بحران به دیگر بحران های کشورهای عربی شورای همکاری خلیج فارس با قطر نیز کشیده شده و به دلیل این که قطر همچنان از تحویل دادن همسر این مخالف اماراتی خودداری می کند، ادامه دارد.

اسپوتنیک

0% ...

آخرین اخبار

کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد


سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت


خروش یمنی‌ها علیه بهتان سعودی ؛ فریادی برای دفاع از قداست کعبه


شرط اسرائیل برای کمک به عربستان؛ تل‌آویو خواستار امتیازهای سیاسی از ریاض است


کمالوندی: اراده دفاعی ایران شکست‌ناپذیر است/ افشای پشت‌پرده لغو روادید رئیس سازمان انرژی اتمی


شعله‌ور شدن قیمت اقلام سبد غذا با آتش گازوئیل در آمریکا


جنایت صبرا و شتیلا؛ ۴۴ سال بی عدالتی و فرار از مجازات


آتش‌افروزی در حریم شام؛ حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به حومه قنیطره و دمشق