نیروهای ترکیه در مرز سوریه به حالت آماده‌باش درآمدند

سه شنبه 26 دی 1396
21:51
نیروهای ترکیه در مرز سوریه به حالت آماده‌باش درآمدند شبکه المیادین اعلام کرد که نیروهای ترکیه در نزدیکی مرز این کشور با شهر «عین‌العرب» سوریه به حالت آماده باش درآمده‌اند.

العالم _ ترکیه

 رسانه‌ها از آماده باش ارتش ترکیه در مرزهای جنوبی خود با سوریه خبر دادند.

شبکه المیادین شامگاه سه‌شنبه به نقل از خبرنگار مستقر خود در شمال سوریه اعلام کرد که نیروهای امنیتی ترکیه در نزدیکی شهر مرزی «عین‌العرب» به حالت آماده باشد درآمده‌اند.

اظهارات تهدید آمیز مقامات ترکیه بعد از اعلام تشکیل نیروی مرزی متشکل از کردها در شمال سوریه از سوی آمریکا تشدید یافته است.

این هفته یکشنبه آمریکا اعلام کرد که قصد دارد نیروی مرزی جدید در شمال شرق سوریه تشکیل دهد که نیروهای آن نزدیک به 30 هزار نفر خواهد بود.

ایالات متحده آمریکا گفته است این نیرو بر مرزهای سوریه با ترکیه، عراق و رودخانه فرات متمرکز خواهد شد.

در واکنش به این خبر، «بکیر بوزداغ»، معاون نخست‌وزیر ترکیه ضمن محکوم کردن تصمیم ائتلاف آمریکایی برای تشکیل ارتش کُردی در شمال سوریه، گفت که این کار بازی با دم شیر است.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه نیز تهدید کرد که ارتش کُردی مورد نظر آمریکا را در نطفه خفه خواهد کرد.

این اقدام آمریکا باعث واکنش دولت سوریه نیز شد و دمشق آن را به شدت محکوم کرد. 

منطقه‌ای که آمریکا به آن اشاره کرده است شمال شرق سوریه و مناطق تحت تصرف شبه نظامیان کُرد سوری است.

این شبه نظامیان تحت حمایت مالی و نظامی آمریکا بوده و واشنگتن از آن‌ها برای اشغال شهرهای شمال سوریه حمایت کرده است.

ترکیه با اعتراض به حمایت‌های آمریکا از شبه نظامیان کرد سوریه، خواستار پایان دادن به این حمایت‌ها شده است؛ چرا که از نظر آنکارا، این شبه نظامیان شاخه سوری گروه‌ تروریستی «حزب کارگران کردستان» (پ.ک.ک) به رهبری «عبدالله اوجلان» هستند.

ترکیه بیم آن دارد که در سایه ضعف دولت سوریه در جنگ با داعش و سایر گروه‌های تروریستی و حمایت‌های تسلیحاتی و مالی آمریکا از شبه نظامیان کرد، شاهد اقلیم کردی دیگر در مرزهای جنوبی خود شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است