گروهبان آلمانی جنگ جهانی دوم تقاضای عفو دارد!

چهارشنبه 27 دی 1396
01:07
گروهبان آلمانی جنگ جهانی دوم تقاضای عفو دارد!

نگهبان سابق اردوگاه کار اجباری آشویتس زمان آلمان نازی در لهستان پس از محکومیت به حبس، از دادگاه آلمان تقاضای عفو کرد.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، اُسکار گرونینگ 96 ساله، گروهبان حزب ناسیونال سوسیال کار آلمان موسوم به اس اس که طی سالهای 1942 تا 1944 میلادی در اردوگاه کار اجباری آشویتس آلمان نازی در لهستان مشغول به خدمت بود، اکنون با درخواست عفو خود در دادگاه در تلاش است به عنوان نگهبان سابق این اردوگاه مرگ از محکومیت خویش به عنوان شریک جرم قتل و کشتار انسان های دربند این اردوگاه جلوگیری کند.

در همین ارتباط وکلای گرونینگ، درخواستی را به دادستان تسلیم کردند که به موجب آن، این نگهبان سابق اردودگاه آشویتس در سال 2015 برای این که در قتل سیصد هزار یهودی محصور در این اردوگاه مشارکت داشته، اعتراف کرده است. با وجودی که وی به چهار سال زندان محکوم شده، اما هنوز به علت فرآیند فرجام خواهی اش در پشت میله های زندان حاضر نشده است.

ویبکه بِتکه، سخنگوی دادستانی شهر لونِبورگ (ایالت نیدرزاکسن) آلمان در این زمینه اظهار داشت: دستگاه قضایی این هفته در خصوص درخواست عفو این شهروند محکوم آلمانی تصمیم گیری خواهد کرد.

وی در عین حال گفت که مجاز نیست درباره جزئیات دلیل گرونینگ و این که چرا نباید مجازات زندان خود را بگذراند، توضیح دهد. یک پزشک، پیشتر رسما اعلام کرده بود شرایط جسمانی گرونینگ به گونه ای هست که او بتواند به زندان برود.

0% ...

آخرین اخبار

در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا