ربات زیردریایی امروز به سانچی می‌رود + عکس

جمعه 29 دی 1396
11:38
ربات زیردریایی امروز به سانچی می‌رود + عکس امروز و تا ساعاتی دیگر طبق برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است ربات جست و جو زیردریایی، به درون نفتکش غرق شده ایرانی ارسال شود تا بتوان از آخرین وضعیت این نفتکش و سرنشینان آن، اطلاعات جدیدی بدست آورد.

العالم - ایران / اقتصادی

5 روز از غرق شدن کامل نفتکش ایرانی سانچی در آبهای شرق چین می گذرد، نفتکشی که با پیکر 29 تن از سرنشینان خود در عمق آبهای دریا آرام گرفته است.

امروز و تا ساعاتی دیگر طبق برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است ربات جست و جو زیردریایی، به درون نفتکش غرق شده ایرانی ارسال شود تا بتوان از آخرین وضعیت این نفتکش و سرنشینان آن، اطلاعات جدیدی بدست آورد.

طبق اعلام شرکت ملی نفتکش ایران، تیمی در حال اعزام به منطقه سانحه سانچی است که با استفاده از ROV (ربات زیر آبی) بتواند از کم و کیف وضعیت نفتکش، بررسی وضعیت اجساد باقی مانده احتمالی (در صورت امکان)، میزان آسیب دیدگی سازه و ساختمان اصلی نفتکش و همچنین برآورد مقدار آلودگی ایجاد شده در محیط اطراف سانحه اطلاعاتی کسب کند.

این ربات امروز وارد کشتی سانچی خواهد شد و گزارش مربوط به نتایج این ارزیابی ها را در ساعات پایانی روز ارائه خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود