حلوصی آکار: ترکیه به توافقات به عمل آمده در مذاکرات 3‌جانبه پایبند است/باقری: تمامیت ارضی، استقلال و حاکمیت سوریه نباید آسیب ببیند

يکشنبه 1 بهمن 1396
17:35
حلوصی آکار: ترکیه به توافقات به عمل آمده در مذاکرات 3‌جانبه پایبند است/باقری: تمامیت ارضی، استقلال و حاکمیت سوریه نباید آسیب ببیند سرلشکر باقری در مذاکره تلفنی با ارتشبد حلوصی آکار گفت: تمامیت ارضی، استقلال و حاکمیت سوریه نبایستی آسیب ببیند و ترکیه باید تصریح کند که چشم‌داشتی به خاک سوریه ندارد.

العالم - ایران / سیاسی

مرکز ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح، ارتشبد حلوصی آکار رئیس ستاد ارتش ترکیه صبح امروز در تماس تلفنی با سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح توضیحاتی را در مورد عملیات روز گذشته ارتش ترکیه در مرزهای شمالی سوریه و منطقه عفرین ارائه کرد.

در این تماس تلفنی مقام مذکور دلیل اصلی آغاز عملیات بمباران و شلیک آتش توپخانه در منطقه عفرین را تجمع گروه‌های تروریستی در این منطقه و مقابله با تهدیدات این گروه‌ها علیه روستاها و شهرهای مرزی ترکیه اعلام کرد.

وی افزود: این حملات در چارچوب حق دفاع مشروع و توسط ارتش ترکیه صورت گرفته است.

رئیس ستاد ارتش ترکیه همچنین اطمینان داد که ترکیه برای تمامیت ارضی سوریه احترام قائل بوده و همچنان به توافقات به عمل آمده در مذاکرات 3‌جانبه با جمهوری اسلامی ایران و روسیه پایبند خواهد بود.

سردار باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز در این مذاکره تلفنی اظهار داشت: تمامیت ارضی، استقلال و حاکمیت سوریه نبایستی آسیب ببیند و ترکیه باید تصریح کند که چشم‌داشتی به خاک سوریه ندارد، در ضمن اینگونه اقدامات نباید موجب سوءاستفاده دشمنان ملت سوریه و دشمنان جهان اسلام گردد و به ویژه نبایستی آمریکا و متحدین آمریکا از این شرایط برای اهداف زیاده‌طلبانه خود در سوریه سوء استفاده کنند.

سرلشکر باقری در ادامه تأکید کرد: این اقدامات نظامی نباید به مذاکرات سیاسی سه جانبه و مذاکرات آستانه که تا کنون موفقیت‌هایی را کسب کرده است لطمه وارد کند. در ضمن مشکل و خطر دیگر ضرورت جلوگیری از آسیب احتمالی به مردم روستاها و شهرهای سوریه در منطقه عملیاتی است که باید به آن توجه شود.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت