افزایش بی‌سابقه ۱۲۰ هزار تومانی سکه در یک ماه

دوشنبه 2 بهمن 1396
11:23
افزایش بی‌سابقه ۱۲۰ هزار تومانی سکه در یک ماه بررسی نوسانات قیمت سکه تمام در دهمین ماه سال جاری نشان می‌دهد که قیمت این نوع سکه در این بازه زمانی ۱۲۰ هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرده که حداقل در سال جاری اتفاق بی‌سابقه‌ای است.

العالم-ایران/اقتصادی

 بازار سکه در دهمین ماه از سال جاری با تغییر و تحول بسیار زیادی همراه شد و به شکل بی سابقه‌ای در سال ۱۳۹۶ با جهش قیمتی روبرو شد.

 سکه تمام طرح جدید در ابتدای دی ماه حدود یک میلیون و ۳۹۶ هزار تومان در بازار قیمت داشت. بررسی روند قیمتی این سکه نشان می‌دهد که شیب حرکتی آن در بیشترین روزهای دی ماه حرکت صعودی را سپری کرده است.

در همان دهه اول دی ماه، قیمت سکه تمام به یک میلیون و ۴۴۳ هزار تومان رسید و ۴۷ هزار تومان افزایش را تجربه کرد.

در دهه دوم دی ماه نیز همین وضعیت ادامه یافت؛ به گونه‌ای که سکه تمام در ۱۳ دی ماه به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید که رکورد این نوع سکه را در سال جاری شکست. البته تقریبا در روزهای بعد قیمت ها تغییر محسوسی پیدا نکرد و مقداری هم کاهشی شد.

در اواخر دی ماه شیب افزایش قیمت سکه تندتر شد و به یک میلیون و ۵۱۵ هزار تومان رسید و در نهایت این نوع سکه دی ماه را با نرخ یک میلیون و ۵۱۹ هزار تومان به پایان رساند.

در مجموع طی دهمین ماه سال جاری قیمت سکه حدود ۱۲۰ هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرده است که این میزان افزایش نرخ در یک ماه، دست کم در سال جاری بی سابقه بوده است.

همچنین نیم سکه ۶۸۴ هزار تومان در ابتدای ماه عرضه شد که در انتهای ماه به ۷۳۹ هزار تومان رسید تا این نوع سکه در دهمین ماه سال ۵۵ هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرده باشد.

از سوی دیگر ربع سکه ابتدای ماه را با نرخ ۳۹۷ هزار تومان آغاز کرد و آخر ماه را با نرخ ۴۳۷ هزار تومان به پایان برد که افزایش ۴۰ هزار تومانی قیمت در یک ماه را تجربه کرده است.

همچنین سکه گرمی در ابتدای دی ماه ۲۶۲ هزار تومان قیمت داشت که در پایان ماه به ۲۸۴ هزار تومان رسید که افزایش ۲۰ هزار تومانی داشته است.

قیمت سکه به طور معمول از دو شاخص تاثیر می‌پذیرد. یکی قیمت طلای جهانی و دیگری قیمت ارز. قیمت طلای جهانی در یک ماه گذشته با روند افزایشی روبرو بوده است اما این افزایش قیمت شیب کندی داشته و چندان در بازار محسوس نبوده است.

به نظر می‌رسد افزایش قیمت سکه بیش از هر چیز تحت تاثیر قیمت دلار صورت گرفته است. دلار آمریکا طی یک ماه گذشته با جهش زیاد نرخ مواجه شد؛ به طوری که روز گذشته (یکم بهمن ماه)  برای اولین بار از ۴۷۰۰ تومان هم عبور کرد تا به تبع آن قیمت سکه هم رکوردشکنی کند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.