موافقت رهبر انقلاب با اختصاص 150 میلیون دلار برای مبارزه با ریزگردها وحل مشکل برق خوزستان

سه شنبه 3 بهمن 1396
14:47
موافقت رهبر انقلاب با اختصاص 150 میلیون دلار برای مبارزه با ریزگردها وحل مشکل برق خوزستان نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب با پیشنهاد دولت برای اختصاص 150 میلیون دلار برای حل مشکلات برق خوزستان و مبارزه با ریزگردها در این استان موافقت کردند.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

جلیل مختار روز سه شنبه به ایرنا گفته است که محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه در جلسه امروز مجلس خطاب به نمایندگان خوزستان این خبر خوش را اعلام و خاطرنشان کرده که شب گذشته رهبر معظم انقلاب با پیشنهاد دولت برای اختصاص 150 میلیون دلار برای مقابله با ریزگردها و حل مشکل برق خوزستان موافقت کردند.
به گفته وی، دولت در لایحه بودجه سال 97 کل کشور این رقم را پیشنهاد کرده بود و آن را در کمیسیون تلفیق بررسی کرده بودیم ولی این موضوع نیاز به اذن رهبری داشت؛ از این رو بنا شد اذن رهبری در این مورد اخذ شود.
نماینده مردم آبادان خاطرنشان کرده است که از 150 میلیون دلار اختصاص یافته، 100 میلیون دلار برای مبارزه با ریزگردها در استان خوزستان و 50 میلیون دلار نیز به حل مشکل برق این استان اختصاص خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان