تکذیب مصاحبه سعد حریری با رسانه‌های اسرائیلی

پنج‌شنبه 5 بهمن 1396
19:45
تکذیب مصاحبه سعد حریری با رسانه‌های اسرائیلی دفتر اطلاع رسانی نخست وزیر لبنان در بیروت هرگونه مصاحبه از سوی سعد حریری با رسانه‌های اسرائیلی در حاشیه اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در داووس را تکذیب کردند.

العالم- لبنان 

 به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، در بیانیه دفتر اطلاع‌رسانی سعد حریری، نخست وزیر لبنان آمده است که وی در حاشیه حضورش در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد "داووس" هیچ گفت‌وگویی با هیچ‌یک از رسانه‌های رژیم صهیونیستی نداشته است.

بر اساس این گزارش، حریری روز چهارشنبه با رئیس جمهوری برزیل دیدار و دو طرف در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه بحث و رایزنی کردند.

وی همچنین در مقر مجمع اقتصادی داووس با نخست وزیر ارمنستان و برخی بازرگانان لبنانی و همچنین معاون دبیر کل سازمان ملل در امور سیاسی دیدار و گفت‌وگو کرده است.

اخیرا یک رسانه اسرائیلی مدعی شده بود در داووس با حریری مصاحبه کرده است.

ایسنا 

0% ...

آخرین اخبار

تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


توافق ایران و روسیه برای تقویت همکاری‌های مالی و تجاری


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس