پژوهشکده اسرائیلی:

قیام مردم در عربستان، حکومت آل سعود را سرنگون خواهد کرد

جمعه 6 بهمن 1396
14:11
قیام مردم در عربستان، حکومت آل سعود را سرنگون خواهد کرد مرکز پژوهش‌های امنیت ملی در دانشگاه تل آویو، نتایج پژوهشی را منتشر کرد که در آن سرنگونی نظام حاکم عربستان سعودی را پس از ناکامی ولیعهد سعودی در چند رویارویی پیش بینی کرده است.

العالم - عبرستان سعودی

در این پژوهش آمده است که محمد بن سلمان در رویارویی با ایران در منطقه موفق نبود و همچنین ناکامی شدیدی در جنگ علیه یمن متحمل شد، به گونه‌ای که نیرو‌های یمنی اکنون عمق عربستان را تهدید می‌کنند. 

وی همچنین در هجمه اش علیه قطر نیز ناکام بود و مهمتر از همه آنها، ناکامی ولیعهد سعودی در دیدگاه اقتصادی و اجتماعی عربستان است که این ناکامی به نوبه خود تهدید به انتقامگیری شاهزادگان و در پس آن‌ها مردم می‌کند، امری که ممکن است باعث خیزشی مردمی در اعتراض به وخامت اوضاع اقتصادی در کشور شود. این پژوهش همچنین هشدار داد این تحولات احتمالی باعث ناامیدی رژیم اسرائیل خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ