راهبرد انتخاباتی حزب الله اعلام شد

شنبه 7 بهمن 1396
02:11
راهبرد انتخاباتی حزب الله اعلام شد معاون دبیرکل حزب الله لبنان در دیدار با اعضای ستاد انتخاباتی حزب الله با اشاره به اینکه این حزب با جنبش امل (دیگر حزب مهم شیعی) ائتلاف کرده و فهرست واحدی ارائه می کند گفت: ما در دیگر حوزه ها که کرسی شیعیان وجود ندارد نیز هم پیمانانی داریم.

 

العالم - لبنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از بیروت، شیخ نعیم قاسم گفت: پیش از هفتم ماه فوریه (هفدهم بهمن) اسامی نامزدهای حزب الله اعلام می شود.

وی با بیان اینکه حزب الله نسبت به نتیجه انتخابات آسوده خاطر است افزود: حزب الله به تعداد کرسی های مجلس چشم ندارد بلکه آنچه برای ما مهم است، ظرفیت و توانمندی نمایندگان است.

معاون دبیر کل حزب الله لبنان با اشاره به اینکه ما به دنبال کسب اکثریت پارلمان یا حتی یک سوم تضمینی نیستیم گفت: در عین حال حزب الله به تعداد کرسی های بدست آمده کاملا توجه می کند.

شیخ نعیم قاسم تصریح کرد: شعار انتخاباتی حزب الله در انتخابات 6مه (16 اردیبهشت) «محافظت می کنیم و می سازیم» (نحمی و نبنی) است.

دبیر کل حزب الله لبنان با تاکید بر اینکه انتخابات باید در موعد قانونی برگزار شود گفت:اتاق های تاریکی در خارج از لبنان هستند که نمی خواهند انتخابات در این کشور برگزار شود.

شیخ نعیم قاسم با اشاره به الگوی نسبیت که در قانون جدید انتخابات لبنان مصوب شده است گفت: این الگو موجب پویایی بیشتر مجلس آینده می شود.

وی با بیان اینکه ما از اسامی کسانی که با گروه های لبنانی برای ائتلاف ضد حزب الله تماس گرفته اند با خبریم افزود: حزب الله یکی از ستون های دولت لبنان و عامل اصلی ثبات امروز در کشور است.

انتخابات لبنان کمتر از صد روز دیگر 6 مه 2018 (16 اردیبهشت 1397) برگزار می شود، و نامزدها برای نشستن به روی 128 صندلی پارلمان لبنان رقابت می کنند این کشور دارای نظام پارلمانی است و دولت از درون مجلس تشکیل می شود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است