ادامه تظاهرات ضد آمریکایی فلسطینیان/ تظاهرات‎کنندگان آدمک ترامپ و پنس را آتش زدند

يکشنبه 8 بهمن 1396
02:51
ادامه تظاهرات ضد آمریکایی فلسطینیان/ تظاهرات‎کنندگان آدمک ترامپ و پنس را آتش زدند مردم غزه و کرانه باختری بار دیگر در محکومیت تصمیمات آمریکا درباره قدس اشغالی و کاهش حمایت از آنروا، تظاهرات کردند و آدمک‎های ترامپ رئیس جمهور آمریکا و پنس معاون اول وی را آتش زدند.

العالم-فلسطین اشغالی

به گزارش المنار، اعتراضات و راهپیمایی های مردم غزه علیه تصمیمات آمریکا در خصوص قدس و کاهش حمایت مالی از آژانس امداد و اشتغال فلسطینیان آنروا همچنان ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، شرکت کنندگان در این راهپیمایی با حضور در خیابان ها اعتراض خود را به اقدامات آمریکا در خصوص کاهش حمایت مالی از آنروا نشان دادند و آن را نوعی باج خواهی آمریکا و تلاش برای منحرف کردن نگاه آنها از مسئله اصلی دانستند.

منابع خبری گزارش دادند که شماری از فلسطینیان با تظاهرات در خیابان‌های یکی از اردوگاه‌های آوارگان در کرانه باختری علیه دولت آمریکا به ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور شعار دادند.

شبکه تلویزیونی ای‌پی‌تی‌ان گزارش داد که تظاهرات کنندگان همچنین آدمک ترامپ و مایک پنس معاون او را سوزاندند.

0% ...

آخرین اخبار

یورو زیر ضرب اعتراضات فرانسه؛ بورس‌های اروپا در سراشیبی سقوط


عراقچی: ناامنی در تنگه هرمز محصول تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی است


پزشکیان «قانون ملی توسعه هوش مصنوعی» را برای اجرا ابلاغ کرد


وزیر دفاع: برنامه‌های وزارت دفاع با نیازهای نیروهای مسلح تطبیق داده می‌شود


سرلشکر عبداللهی: جنگ‌های اخیر ضرورت بازنگری در آمادگی دفاعی را آشکار کرد


پیام پکن به قالیباف؛ آماده استقبال از فصل تازه همکاری با ایران هستیم


دعوت عربستان از ایران برای حضور در جده


ضربه مهلک به نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در «شبوه» یمن


نماینده سابق پارلمان عراق: دولت الزیدی نباید تسلیم دیکته‌های آمریکا در قبال ایران شود


دیدار و رایزنی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر در دوحه