با بارش برف؛ پیست اسکی توچال از فردا آغاز به کار می کند

يکشنبه 8 بهمن 1396
15:12
با بارش برف؛ پیست اسکی توچال از فردا آغاز به کار می کند
مدیرعامل توچال گفت: به دنبال بارش های گسترده برف، پیست اسکی توچال به شرایط ایده آل برای بازگشایی رسیده است و فردا رسما به روی علاقمندان ورزشهای زمستانی باز می شود.

العالم - گوناگون

پیست اسکی توچال از فردا آغاز به کار می کند محمدرضا پرهیزکار مدیرعامل مجموعه توچال در گفتگوی تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: در حال حاضر ارتفاع برف در ایستگاه هفت توچال به بیش از 1 متر رسیده است که از دیروز توسط دستگاههای پیشرفته پیستکوب در حال آماده سازی هستیم و این کار تا پایان امروز به پایان می رسد.

وی تاکید کرد: توچال با در اختیار داشتن سه خط تله کابین و سه خط تله سیژ استاندارد و برف طبیعی به عنوان تنها مجموعه کاملا استاندارد تفریحی ورزشی کشور به شمار می رود که برای دومین سال پیاپی موفق به اخذ استاندارد ملی ایران برای همهخطوط بالابرها شده است و آماده پذیرایی از علاقمندان می باشد.

پرهیزکار گفت:دمای فعلی ایستگاه هفت، منفی 18 درجه سانتی گراد است و شهروندان با چند دقیقه رانندگی می توانند علاوه بر اسکی، از اسنومبیل سواری و دیگر خدمات تفریحی ورزشی توچال همچون اقامت یا صرف ناهار در مرتفع ترین هتل کوهستانی دنیا نیز لذت ببرند.

0% ...

آخرین اخبار

تحولات یمن، عربستان و آینده معادلات منطقه در برنامه اختصاصی شبکه العالم


دیدار وزرای امور خارجه ایران و مصر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل


انصارالله: شرایط برای عربستان دردناک‌تر خواهد شد/ باب المندب بخشی از حاکمیت ملی یمن است


غریب‌آبادی: جهان فریب روایت‌سازی نتانیاهو را نمی‌خورد/ خروج ۷۷ هیات از سالن، گویا بود


هلاکت دو نظامی دیگر صهیونیست در غزه


یورش نظامیان صهیونیست به شمال کرانه باختری


تحلیلگر صهیونیست: نتانیاهو جرات ندارد حتی یک شب در نیویورک بماند


ترک جمعی جلسه سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


سازمان اطلاعات سپاه:ابتکار‌های نیرو‌های مسلح، معادله میدان را تغییر داده است


قالیباف خطاب به بسنت: رکورد زدن بازدهٔ اوراق قرضه مبارک!