کدام طرف‌ها در کنفرانس سوچی شرکت می‌کنند؟

دوشنبه 9 بهمن 1396
10:28
کدام طرف‌ها در کنفرانس سوچی شرکت می‌کنند؟ دست اندرکاران برگزاری کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه در سوچی، طرف‌های شرکت کننده در این کنفرانس را اعلام کردند.

العالم ـ سوریه

به گزارش روسیاالیوم، دست اندرکاران برگزاری کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه در سوچی تاکید کردند که هیئت دولت سوریه به ریاست فاروق عرنوس مشاور وزیر خارجه این کشور، به کنفرانس سوچی که قرار است طی روزهای 29 و 30 ژانویه (9 و 10 بهمن) برگزار شود، دعوت شده‌ است.

خبرگزاری اینترفکس به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که بشار جعفری نماینده سوریه در سازمان ملل که همیشه ریاست هیئت کشورش در مذاکرات صلح را بر عهده داشت، در کنفرانس سوچی حضور نخواهد یافت.

دست اندرکاران برگزاری کنفرانس سوچی گفتند که بیش از 1600 نفر به نمایندگی از همه جریان‌ها، اقشار، و گروه‌های سیاسی سوریه به کنفرانس سوچی دعوت شده‌اند.

94.5 درصد از شرکت کنندگان سوری در کنفرانس سوچی، از اعراب این کشور هستند و ما بقی نمایندگانی از کردها، ایزدیان، ارمنیان، ترکمن‌ها و غیره هستند.

نمایندگانی از مجلس ملی سوریه و احزاب اصلی این کشور همچون حزب البعث و  حزب سوسیالیست سوریه و دیگر احزاب و همچنین شخصیت‌های برجسته‌ای از ادیان مختلف سوریه، سرشناسان قبایل و نمایندگان سندیکاهای کارگری، به نمایندگی از معارضان داخلی این کشور در کنفرانس سوچی شرکت می‌کنند.

همچنین نمایندگانی از گروه‌های مسلح سوری که به توافق‌های آشتی با دولت این کشور پیوسته‌اند، در کنفرانس سوچی شرکت می‌کنند.

از ابتدای عملیات مبارزه با تروریسم، تعداد گروه‌های مسلحی که به صورت داوطلبانه سلاح‌های خود را به دولت سوریه تحویل دادند، به 230 گروه می‌رسند.

300 نفر نیز به نمایندگی از معارضان سوری در خارج، در کنفرانس سوچی شرکت خواهند کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از روسیه الیوم، سازمان ملل متحد، کشورهای دائم عضو شورای امنیت، مصر، عراق، لبنان، عربستان، اردن و قزاقستان به عنوان ناظر به این کنفرانس دعوت شده‌اند.

تشکیل کمیته قانون اساسی برای آغاز اصلاح قانون اساسی سوریه، محور مذاکرات کنفرانس سوچی خواهد بود.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه سوریه به نمایندگی از روسیه در مذاکرات سوچی حضور خواهد داشت.

همچنین دفتر رسانه‌ای استفان دی‌میستورا نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه اعلام کرد که دی‌میستورا در کنفرانس سوچی حضور خواهد یافت.

این در حالی است که گروه‌های کرد در شمال سوریه،  کمیته هماهنگی ملی سوریه و هیئت یکپارچه مذاکره کننده سوریه در کنفرانس سوچی حضور نخواهند یافت.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان