تاثیر موقت برف بر کاهش آلودگی هوا

تاثیر موقت برف بر کاهش آلودگی هوا
چهارشنبه 11 بهمن 1396 - 08:39

مدیرکل پیش‌ بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به نقش پررنگ برف در از بین بردن آلاینده‌های موجود در هوا، تصریح کرد: اگر چه برف یک پاک‌کننده قوی آلاینده‌ها است، اما قطعا تاثیر آن موقت است و به محض پایدار شدن شرایط جوی و تولید آلاینده‌ها شرایط کیفی به حد ناسالم می‌رسد.

العالم - ایران

احد وظیفه در مورد تاثیر بارش‌های جوی بر کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: آلودگی هوا یک پدیده بلندمدت نیست و قطعا با وزش باد شدید یا ریزش باران و برف کیفیت هوا تغییر و شاخص آلودگی کاهش پیدا می‌کند، اما با برقراری شرایط پایدار در جو، مجددا مقدار آلاینده‌ها افزایش یافته و هوای ناسالم ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: طی روزهای گذشته، بارش برف در تهران باعث بهبود کیفیت هوا و تمیز شدن آن شد به ویژه اینکه برف به دلیل داشتن حالت اسفنجی، پاک کننده قوی است که آلودگی‌ها را در خود جذب می‌کند و به سطح زمین می‌آورد. به همین علت قدیمی‌ها تاکید دارند که نباید برف اول خورده شود، چون این برف حاوی آلاینده‌های هوا است.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: هوای پاک ناشی از ریزش برف در تهران کاملا موقت بود و به محض پایدار شدن شرایط جوی و تولید آلاینده‌های ناشی از خودروها و صنایع شرایط کیفی هوای تهران به حد ناسالم رسید.

وظیفه تاکید کرد: پدیده‌های جوی مثل باد، باران و برف بر بهبود کیفیت هوا تاثیر دارند اما باعث حل مشکل آلودگی هوا نمی‌شوند. روشن است برای حل قطعی این مشکل باید به سمت بهبود کیفیت سوخت و خودرو و کاهش آلایندگی صنایع حرکت کنیم.

روز گذشته شینا انصاری-مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط زیست- نیز با اشاره به تاثیر موقت باران و برف در کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: افزایش شاخص کیفیت هوا در کلانشهرهایی مثل تهران نشان می‌دهد که بارگذاری جمعیتی در تهران دچار اشکال است و جمعیت این شهرها بالاتر از حد ظرفیت زیستی است و این بارش‌ها قطعا تکافوی بار جمعیت خودرویی و انسانی موجود در پایتخت را نمی‌کند و باعث حل مشکل آلودگی هوا در کلانشهرهایی مثل تهران نمی‌شود.

ایسنا

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد