مشارکت کره جنوبی و ژاپن در پاکسازی محل نفتکش سانچی

جمعه 13 بهمن 1396
12:24
مشارکت کره جنوبی و ژاپن در پاکسازی محل نفتکش سانچی معاون مرکز جستجو و نجات دریایی چین اعلام کرد، کره جنوبی و ژاپن در عملیات پاکسازی محل نفتکش ایران مشارکت دارند.

العالم ـ آسیا

جی گوانگ لو افزود: به دلیل هماهنگی و همکاری چین با این دو کشور، دستاوردهای مثبتی در پاکسازی محل نفتکش حاصل شده است.
او گفت: از زمان وقوع این حادثه تا پایان ماه جاری میلادی، کشتی های چین، ژاپن و کره جنوبی به صورت مشترک توانستند 225 کیلومتر مربع مساحت را از لکه های نفتی نفتکش سانچی ایران پاکسازی کنند.
وی درباره وضعیت نفتکش ایرانی و کمک رسانی چین در این خصوص خاطرنشان کرد، در مجموع 5 فروند کشتی از چین، یک روند کشتی از ژاپن و یک فروند از کره جنوبی در حال پاکسازی منطقه هستند.
به گزارش ایرنا، معاون مرکز جستجو و نجات دریایی چین افزود: بکارگیری ربات ها در این عملیات برای اطلاع از وضعیت نفتکش در عمق 115 متری و همچنین آگاهی از وضعیت نهایی دریانوردان ایرانی و برای پایان دادن به هر مخاطره ای که ممکن است وجود داشته باشد، از کارهای بسیار مهم صورت گرفته تاکنون است.
جی گوانگ لو گفت این نفتکش ایرانی حامل یک هزار و 900 تن سوخت بوده است که باید برای پاکسازی لکه های نفتی حاصله از آن از این ربات ها همچنان استفاده شود.
وی افزود نهادهای زیست محیطی، دریایی و امور کشاورزی در چین به طور مشترک و با استفاده از کشتی ها، هواپیماها و تصاویر ماهواره ای در حال نظارت بر منطقه ای به وسعت 800 هزار کیلومتر مربع هستند.
معاون مرکز جستجو و نجات دریایی چین گفت: در روزهای اخیر نمونه های آب برداشته شده از 40 منطقه به 500 مورد رسیده و به آزمایشگاه ها برای تحقیقات لازم ارسال شده است و نمونه برداری از آبهای دریای شرقی و اطراف محل نفتکش غرق شده ادامه خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری