رایزنی مسکو و واشنگتن درباره اجرای معاهده «استارت جدید»

دوشنبه 16 بهمن 1396
21:06
رایزنی مسکو و واشنگتن درباره اجرای معاهده «استارت جدید» سخنگوی کاخ کرملین از تماس های مسکو و واشنگتن با یکدیگر برای ایجاد هماهنگی در راستای اجرایی شدن معاهده استارت جدید میان طرفین خبر داد.

العالم-اروپا

به گزارش تاس، دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین روسیه از تماس های دوجانیه میان مسکو و واشنگتن از طریق مجاری دیپلماتیک در جهت اتخاذ اقدامات لازم برای اجرایی شدن معاهده کاهش و محدود سازی تسلیحات تهاجمی استراتژیک (استارت)  خبر داد.

 پسکوف گفت: تماس های مشخص از طریق مجاری دیپلماتیک (میان آمریکا و روسیه) در جریان است.

لازم به ذکر است مباحث مربوط به انعقاد معاهده استارت جدید در سال ۲۰۱۱ کلید خورد و قرار است در سال جدید میلادی یعنی با گذشت ۷ سال از آغاز مذاکرات اجرایی شود.

لازم به ذکر است بر اساس معاهده استارت جدید هیچ یک از دو کشور آمریکا و روسیه حق نگهداری بیش از ۷۰۰ واحد موشک بالستیک، زیردریایی های با قابلیت حمل موشک بالستیک و بمب افکن های سنگین را نخواهد داشت.

همچنین قرار است معاهده جدید در صورت اجرایی شدن تا ۱۰ سال از زمان انعقاد قرار داد یعنی تا سال ۲۰۲۱ لازم الاجرا باشد.

بر اساس مفاد ذکر شده در معاهده استارت جدید، این توافق میان دو طرف می تواند حداکثر تا ۵ سال پس از اتمام دوره قرارداد یعنی تا سال ۲۰۲۶ نیز تمدید شود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم