وزیر خارجه عُمان: اعراب بدون مصر عددی نیستند!

سه شنبه 17 بهمن 1396
11:15
وزیر خارجه عُمان: اعراب بدون مصر عددی نیستند! وزیر خارجه عُمان که کشورش دیروز میزبان رئیس‌جمهور مصر بود تأکید کرد که «اعراب بدون مصر هیچی نیستند.»

العالم - مصر

یک قطعه فیلم ویدیوئی از «یوسف بن علوی» در توییتر پخش شده که وی در آن مصر را به عنوان رهبر اعراب توصیف و تأکید می‌کند که اعراب بدون مصر هیچی نیستند.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، بن علوی در این فیلم می‌گوید: «مصر رهبر اعراب است و اعراب بدون آن هیچی نیستند و ساختار اعراب و مصر بایستی بر این اساس باشد.»

وزیر خارجه عمان همچنین در مصاحبه با خبرگزاری عمان تأکید کرد که این کشور به مصر به عنوان تکیه‌گاه امت عربی و متحد کننده آن نگاه می‌کند و ایفای نقش آن نیز کاملا مشهود است و هر روز نیز بیشتر می‌شود.

بن علوی افزود که روابط بین دو کشور در حال توسعه است و مصر و عُمان ایده و درک مشترکی دارند و آن حمایت از ثبات و تحقق صلح در خاورمیانه و جهان در درجه نخست است.

وی اشاره کرد که مصر نقش اساسی به خصوص در رابطه با قضیه فلسطین و دیگر قضایای منطقه ایفا می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود