سخنگوی فتح: فلسطینان هرگز زیر بار دیکته های آمریکا و اسرائیل نمی روند

چهارشنبه 18 بهمن 1396
22:31
سخنگوی فتح: فلسطینان هرگز زیر بار دیکته های آمریکا و اسرائیل نمی روند اسامه القواسمی سخنگوی جنبش فتح گفت: مردم فلسطین هرگز زیر بار دیکته ها، تهدیدات و شروط آمریکا و اسرائیل نمی روند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش پایگاه خبری معا فلسطین، اسامه القواسمی افزود: آمریکا نمی تواند رهبران فلسطینی را مجبور به پذیرش مواردی کند که مغایر با حقوق مردم فلسطین است.
وی گفت: تلاش های آمریکا و اسرائیل برای خارج کردن مساله فلسطین و به ویژه موضوع قدس و آوارگان فلسطینی از محور مذاکرات صلح به شکست خواهد انجامید و ما در سرزمین مان باقی خواهیم ماند و از حق بازگشت مردم مان دفاع خواهیم کرد.
سخنگوی جنبش فتح در خصوص طرح موسوم به «معامله قرن» دونالد ترامپ رئیس جمهری آمریکا گفت: اظهارات برخی از مقام های آمریکایی در خصوص ارائه و اجرای این طرح بدون پذیرش فلسطینی ها مردود است و جهان عرب هرگز خیانت به قدس، مسجد الاقصی و مردم فلسطین را نمی پذیرد.
اسامه القواسمی گفت: آمریکا خودش از میانجیگری در روند صلح بیرون آمد و تصمیم به مخالفت با قوانین بین المللی گرفت و ما تمایل نداریم تا اظهارات و افکار آن ها را که کاملا با مواضع راست گراهای اسرائیل مطابقت دارد بشنویم.
«دونالد ترامپ» 15 آذرماه 96 تصمیم خود را برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و شروع روند انتقال سفارت آمریکا به این شهر اعلام کرد.
عباس 24 دی ماه 96 در واکنش به تصمیم رئیس جمهوری آمریکا، این اقدام را به منزله پایان قرارداد سال 1993 اسلو (1372) خوانده و گفته بود: طرح آمریکایی برای پیشبرد مذاکرات سازش که ترامپ آن را «معامله قرن» خوانده «سیلی قرن» به فلسطینیان است.
این اظهارات خشم مقام های واشنگتن را برانگیخت، به گونه ای که «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد با ابراز خشم از اظهارات رئیس تشکیلات خودگردان مدعی شد، عباس به رئیس جمهوری آمریکا اهانت کرده و میانجیگری واشنگتن در روند صلح میان اسرائیل و فلسطینی ها را نپذیرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا