IOC: به ورزشکاران ایرانی هم گوشی همراه می‌دهیم

پنج‌شنبه 19 بهمن 1396
16:37
IOC: به ورزشکاران ایرانی هم گوشی همراه می‌دهیم کمیته بین المللی المپیک اعلام کرد گوشی های همراه شرکت سامسونگ در اختیار ورزشکاران ایرانی هم قرار خواهد گرفت.

العالم- ایران/ ورزشی 

پس از عدم اهدای گوشی‌های سامسونگ به ورزشکاران ایرانی در المپیک زمستانی که اعتراضات زیادی را در پی داشت، کمیته بین المللی المپیک نسبت به این ماجرا واکنش نشان داد.

کمیته بین‌المللی المپیک اعلام کرد: گوشی موبایل در اختیار همه ورزشکاران همه کشورهای شرکت‌کننده در المپیک زمستانی ۲۰۱۸ پیونگ‌چانگ قرار خواهد گرفت. ایرانی‌ها می‌توانند گوشی‌ها را نگه دارند اما ورزشکاران کره شمالی نه.

پیش از این شرکت سامسونگ اعلام کرده بود، کمیته بین المللی المپیک مسئول پخش گوشی ها به عنوان هدیه بین ورزشکاران بوده است.

وزارت خارجه ایران هم در پی این اقدام سامسونگ اعلام کرد در صورتی که این شرکت عذرخواهی نکند این اتفاق بر روابط تجاری سامسونگ با ایران تاثیر می گذارد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها