800واحد صهیونیست نشین جدید در کرانه باختری

جمعه 19 خرداد 1391
07:38
800واحد صهیونیست نشین جدید در کرانه باختری ناصره(العالم)- كارشناس امور رژيم صهيونيستي با اشاره به طرح نتانياهو نخست وزير رژيم اشغالگر براي ساخت 800 واحد صهيونيست نشين در كرانه باختري گفت: نتانياهو براي اطمينان بخشيدن به شهرك نشينان و به دست آوردن راي آنها در انتخابات ، به سياست هاي تجاوزکارانه خود ادامه خواهد داد.

"فايز عباس " روز جمعه در مصاحبه با شبكه العالم اظهار داشت: نتانياهو از احداث 800 واحد صهیونیست نشین سخن گفته تا به شهرك نشينان ، گروه هاي راستگرا و مردم فلسطين اعلام كند  كه به شهرك سازي در كرانه باختري ادامه خواهد داد.

وي افزود: نتانياهو با توجه به نتايج اقدام تخريبی در يكي از شهرك ها در منطقه بيتين، در صدد به تعويق انداختن انتخابات است تا بتواند آرای راستگرایان افراطی ، ميانه روها و چپگراها ی ميانه رو را به دست بياورد و تا حدي دراين زمینه  موفق بوده  است.

فایز عباس ادامه داد: راستگراهای افراطی كه 60 درصد از حزب ليكود را تشكيل مي دهند، در صدد هستند رهبراين حزب را براي تصميم گيري ها و در اولويت قرر دادن منافع شهرك نشنيان وشهرك سازي در كرانه باختري تحت تاثير قرار دهند.

 

MKH-7-18:40

 




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

ورود دومین ایرلاین خارجی بعد از فشار هوایی آمریکا+فیلم


موج جدید خشم و اعتراضات مردمی در سراسر اروپا با صدها دستگیری


رایزنی ایران و مالزی برای توسعه همکاری‌های فرهنگی و گردشگری


بایکوت اسرائیل در بازار نشر آمریکا؛ انزوای بی‌سابقه ادبیات عبری


کودکان قربانی جنگ، نباید فراموش شوند


معلم بلژیکی به دلیل حفظ حجاب از کار اخراج شد


مجلس خبرگان: انسجام ملی، بهبود معیشت و صیانت از عفاف و حجاب از اولویت‌های کشور است


سرلشکر رضایی: ایران طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های اخیر آماده کرده است


اخلاقی: پاسخ ایران به خطای محاسباتی دشمن، غافلگیرانه و گسترده است


عمار حکیم با وزیر امور خارجه دیدار کرد