بسته شدن حریم هوایی شمال فلسطین اشغالی؛ اعلام آماده باش از سوی نتنیاهو

شنبه 21 بهمن 1396
12:26
بسته شدن حریم هوایی شمال فلسطین اشغالی؛ اعلام آماده باش از سوی نتنیاهو رسانه های اسرائیلی اعلام کردند که به دنبال سرنگون شدن جنگنده اف 16 این رژیم با آتش پدافند هوایی سوریه، حریم هوایی در شمال فلسطین اشغالی به طور کامل بسته می شود.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش پایگاه خبری اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به منظور اتخاذ تدابیر لازم پس از سرنگون شدن جنگنده اف 16 این رژیم در سوریه با کابینه کوچک این رژیم رایزنی کرده است.

 رسانه های اسرائیلی اعلام کردند که "آویگدور لیبرمن"، وزیر جنگ این رژیم در این نشست امنیتی شرکت کرده است.

اطلاعات به دست آمده از روزنامه ها حکایت از آن دارد که نتانیاهو به ارتش "اسرائیل" اجازه داده است تا هر موضع نظامی در سوریه را که خطری برای این رژیم محسوب می شوند بمباران کنند.

کانال دهم تلوزیون رژیم صهیونیستی نیز از اعلام آماده باش بزرگ اسرائیل پس از به صدا درآمدن آژیر خطر در اراضی تحت اشغال در ارتفاعات جولان خبر داد.

شبکه "آی 24" اسرائیل هم تصریح کرد که حریم هوایی این رژیم در شمال فلسطین اشغالی بسته شده است.

همزمان رسانه ها از باز شدن پناهگاه های عمومی در شهرک های شمال فلسطین اشغالی با در نظر گرفتن احتمال وخامت اوضاع خبر دادند.

208

0% ...

آخرین اخبار

فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند