نگرانی امارات از رأی مصری ها به نامزد اخوان

يکشنبه 21 خرداد 1391
11:53
نگرانی امارات از رأی مصری ها به نامزد اخوان مسئولان اماراتي به شدت از رأي مصري هاي مقيم اين کشور به "محمد مرسي" نامزد اخوان المسلمين در انتخابات رياست جمهوري نگران هستند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سایت "وطن" به نقل از منابع آگاه در امارات فاش کرد، مسئولان اماراتی به شدت از نتایج انتخابات مصر در دبی، نگران هستند.

نتایج انتخابات در امارات حاکیست محمد مرسی 11 هزار و سیصد و چهل و چهار  رأی را کسب کرده و در مقابل "احمد شفیق" آخرین نخست وزیر مبارک و نامزد شورای نظامی، فقط 5 هزار و پانصد و هفتاد و نه رأی به دست آورده است.

سرکنسول مصر در دبی اعلام کرد: در امارات 17 هزار و چهارصد و سه مصری رأی دادند که از این میان 16 هزار و نهصد و بیست و سه رأی صحیح و چهارصد و هشتاد رأی باطل اعلام شد. رأی صد وچهل و سه نفر نیز که اسامی آنها در فهرست رأی دهندگان ثبت نشده بود، با پست به کنسولگری باز گردانده شد.

بیشترین نگرانی مسئولان اماراتی از آنجا سرچشمه می گیرد که اکثر مصری های مقیم امارات به نامزد اخوان المسلمین گرایش دارند.

با این حال برخی ناظران تأکید کرده اند که این امر به دلیل مخالفت و ضدیت مصری ها با احمد شفیق است؛ زیرا مصری ها او را مهره رژیم مبارک دیکتاتور مخلوع می دانند.

امارات اخیرا حملات گسترده ای را ضد افراد و شهروندان وابسته به گروه اخوان المسلمین آغاز کرده است. مسئولان اماراتی ن طی ماه های اخیر شماری از اعضای جمعیت "دعوت برای اصلاح" را بازداشت و با ابطال تابعیت 16 شهروند اماراتی زمینه اخراج آنها را ایجاد کرده است.

مسئولان امنیتی امارات حتی "شیخ سلطان بن کاید القاسمی" رییس جمعیت دعوت برای اصلاح را بازداشت کردند. وی اکنون در کاخ حاکم رأس الخیمه که پسرعمومی او است، در بازداشت خانگی است.

منابع اماراتی تأکید کرده اند که دستگاه امنیتی این کشور شهروندان مصری مقیم را که با گروه اخوان المسلمین مصر در ارتباطند، به شدت زیر نظر گرفته است؛ و حتی برخی گفته ها حاکی است که شماری از آنها برای بازجویی فراخوانده شده اند.



0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام