بیل گیتس هم به صف منتقدین ترامپ پیوست

سه شنبه 24 بهمن 1396
22:15
بیل گیتس هم به صف منتقدین ترامپ پیوست بیل گیتس بنیانگذار شرکت مایکروسافت و همسرش از رئیس جمهور آمریکا به خاطر نحوه برخورد با زنان انتقاد کردند.

العالم - آمریکا 

بیل گیتس و همسرش ملیندا گیتس روز سه شنبه از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواستند با زنان با احترام بیشتری برخورد کند.

این زوج ثروتمند در نامه سرگشاده سالانه خود در پاسخ به پرسش ها در مورد بنیاد خیریه خود، از تصمیم ترامپ برای کاهش کمک های خارجی انتقاد کردند و نوشتند، رئیس جمهور آمریکا باید یک الگوی خوب باشد و همه آمریکایی ها را از طریق اظهارنظرها و سیاست هایش توانمند سازد.

ملیندا گیتس در این نامه نوشت: ای کاش رئیس جمهور ما هنگام سخنرانی و نوشتن پیام توئیتری با مردم، بویژه با زنان با احترام بیشتری برخورد می کرد.

وی افزود: برابری یک اصلی ملی مهم است. حرمت افراد، صرفنظر از نژاد، دین، گرایش جنسی یا جنسیت بخشی از روح کشور ماست.

ترامپ در طول کمپین انتخاباتی سال 2016 خود علیه هیلاری کلینتون، نامزد سابق دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به خاطر توهین به زنان و اظهارات رکیکش به زنان در یک ویدیوی ضبط شده مورد انتقاد شدید قرار گرفت.

در این نامه، بیل و ملیندا گیتس همچنین از برنامه های ترامپ برای قطع کمک های خارجی برای مبارزه با فقر و بیماری انتقاد کردند.

بیل گیتس نیز در این نامه نوشت: این تلاش ها نجات بخش جان انسان ها هستند ... و با ایجاد ثبات در کشورهای فقیر و توقف شیوع بیماری قبل از همه گیر شدن، باعث امنیت بیشتر مردم آمریکا می شوند. زمانی که افراد بیشتری مریض یا گرسنه باشند دنیا امن تر نخواهد شد. 

پیشنهاد ترامپ برای قطع کمک ها در زمینه دیپلماسی و کمک خارجی روز دوشنبه با مقاومت کنگره روبرو شد، به طوری که جمهوری‌خواهان هم با دموکرات ها همراه شدند و با کاهش آنچه که آنها مخارج «قدرت نرم» در مواجهه با تهدیدات جهانی نامیدند مخالفت کردند.

دولت ترامپ برای وزارت امور خارجه و آژانس توسعه بین المللی آمریکا، 37.8 میلیارد دلار می خواهد. این میزان شاهد کاهشی حدود یک سومی در مقایسه با بودجه 2017 است.

0% ...

آخرین اخبار

امیر سرتیپ اکرمی‌نیا: با تاکتیک‌های جدید جنگی، دشمن را از منطقه اخراج می‌کنیم


افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق