خط و نشان فرانسه برای حمله به سوریه

چهارشنبه 25 بهمن 1396
08:40
خط و نشان فرانسه برای حمله به سوریه وزیر خارجه فرانسه روز سه‌شنبه گفت در صورتی که ثابت شود دولت سوریه از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرده علیه این کشور اقدام نظامی خواهد کرد.

العالم - سوریه

«امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه روز سه‌شنبه گفت کشورش در صورتی که شواهدی درباره حمله شیمیایی در سوریه وجود داشته باشد، به سوریه حمله خواهد کرد. 

رئیس‌جمهور فرانسه، علی‌رغم این، روز سه‌شنبه گفت که تا کنون شواهدی برای اثبات این موضوع وجود ندارد. پیش از این، «فلورنس بارلی»، وزیر دفاع فرانسه هم گفته بود که تا کنون مدرک قابل اطمینانی درباره استفاده دمشق از سلاح شیمیایی به دست نیامده است. 

پس از موفقیت‌های دولت سوریه در مبارزه با گروه‌های تروریستی، کشورهای غربی و رسانه‌های آنها بار دیگر ادعاهای اثبات‌نشده درباره استفاده دمشق از سلاح‌های شیمیایی در منطقه غوطه شرقی را تشدید کرده‌اند. دمشق، این اتهامات را قویاً رد کرده است. 

دمشق می‌گوید آنچه رسانه‌های تحت حمایت غرب درباره استفاده سوریه از سلاح‌های شیمیایی نقل می‎کنند، نسخه جدیدی از اهداف آمریکایی غربی و بهانه‌تراشی‎های آنها برای رسیدن به سرزمین سوریه و ملت آن بویژه پس از دستاوردهای تاریخی ارتش سوریه در جنگ علیه تروریسم است.

دولت سوریه در سال ۲۰۱۴ بر اساس توافقی میان آمریکا و روسیه زرادخانۀ تسلیحات شیمیایی خود را به نمایندگان سازمان ملل و سازمان منع تسلیحات شیمیایی تحویل داد.

دمشق همچنین بارها دربارۀ تسلیحات شیمیایی معارضان و تروریست‌ها و امکان استفاده از این تسلیحات در مناطق غیرنظامی هشدار داده است. 

دولت آمریکا در آوریل سال گذشته میلادی (فروردین‌ماه ۱۳۹۶) هم با مطرح کردن اتهامات مشابه علیه دولت سوریه با ۵۹ موشک «تام هاوک» به فرودگاه نظامی «الشعیرات» در نزدیکی حمص حمله کرد. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا