ریابکوف: آمریکا به دنبال بی‌ثباتی ایران است

چهارشنبه 25 بهمن 1396
17:16
ریابکوف: آمریکا به دنبال بی‌ثباتی ایران است معاون وزیر خارجه روسیه تأکید کرد، آمریکا با طرح اتهاماتی بی‌اساس علیه تهران، به دنبال بی‌ثبات کردن ایران است.

العالم - ایران / سیاسی

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه که به تهران سفر کرده پس از دیدار با معاون وزیر خارجه کشورمان تأکید کرد که آمریکا با مطرح کردن اتهاماتی بی‌اساس، عمدا به دنبال بی‌ثبات کردن ایران است.

بنا بر این گزارش، ریابکوف در گفت‌وگو با خبرگزاری «تاس» روسیه گفت: «ما بسیار نگران تلاش‌های برخی کشورها به رهبری آمریکا برای مرتبط کردن موضوعات نامربوط به مباحثات درباره توافق هسته‌ای ایران (برجام) هستیم».

این دیپلمات ارشد روسیه در ادامه تأکید کرد: «برخی از این اقدامات مطرح کردن اتهاماتی درباره نقش منفی ادعایی ایران در امور منطقه است بویژه در رابطه با برخی کشورهای خاورمیانه».

معاون وزیر خارجه روسیه ادامه داد: «ما معتقدیم که این اتهامات منشأ سیاسی دارد و با هدف بر هم زدن ثبات در ایران مطرح می‌شود».

سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه که به تهران سفر کرده، امروز با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

مسائل دوجانبه و آخرین روند اجرای برجام از جمله موضوعات مورد گفت‌وگوی دو مقام ایرانی و روسی بود.

دیپلمات‌های ارشد دو کشور در این دیدار بر ضرورت همکاری‌های نزدیک میان مسکو و تهران برای حفظ برجام در میان تنش‌های اخیر تأکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد