گسترش تخریب منازل فلسطینی ها در قدس

چهارشنبه 24 خرداد 1391
07:36
گسترش تخریب منازل فلسطینی ها در قدس رژيم صهيونيستي براي ساخت يك موزه و يك معبد يهودي به مساحت سه دوم محله "سلوان" نزديك ديوار "براق" در جنوب مسجد الاقصي، و بناي صدها واحد براي شهرك نشينان صهيونيست در حال تخريب منازل و غصب اراضي فلسطيني ها در مناطق مختلف است.

"احمد عطون" نماينده بيت المقدس در مجلس قانونگذاري فلسطين روز چهارشنبه در اين باره به خبرنگار العالم گفت: اين تجاوز مستمر به بخش جنوبي حرم مسجد الاقصي از چندين سال پيش در نزديكترین منطقه به مسجد الاقصي، يعني محله سلوان با هدف تغيير هويت آن از سوي اشغالگران ادامه داشته است .. اين امر در مرحله كنوني و همزمان با تلاش هاي مشابه در ساير مناطق بيت المقدس تشديد شده و تسريع يافته است، تا شهر قديمي و مسجد الاقصي به محاصره مجتمع هاي بزرگ صهيونيستي درآيد.

بر اساس گزارش خبرنگار شبکه العالم از قدس، عمليات تخريب منازل و مغازه هاي مردم این شهر به بهانه نداشتن مجوز در حالي انجام مي شود كه مالكان اين املاك بر داشتن مجوز تأكيد مي كنند .. اشغالگران با ناديده گرفتن اين مجوزها و اسناد به تخريب منازل و مغازه هاي فلسطيني ها همچنان ادامه مي دهند .. بولدوزرهاي رژيم صهیونیستی اخیرا چندین منزل و ساختمان تجاري فلسطيني را در شهر قديمي بيت المقدس تخريب كردند.

يك مغازه دار فلسطینی در اين باره به خبرنگار العالم گفت: ساعت 9 صبح شاهد تخريب اين مغازه ها توسط بولدزورهاي اشغالگران بوديم، اين در حالي است كه حتي به مالكان اين مغازه ها هشدار داده نشده بود و انتظار داشتيم كه به ما هشدار دهند تا اين امر را از طريق قانوني پيگيري كنيم .. اما اشغالگران هيچ گونه هشدار يا حتی حكمي به ما ارائه نكردند.

بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي، بيت المقدس را پايتخت يكپارچه اسرائيل خوانده و تأكيد كرده است كه به ساخت شهرك هاي صهيونيست در اين شهر ادامه خواهد داد.

12-21:47




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تنگ‌تر شدن حلقه محاصره بر مزدوران سعودی در سایه اقتدار مجاهدان یمنی+فیلم


لبنان درآتش: اشغالگران با دیکته کردن در صدد تحمیل حاکمیت خود هستند


سی‌بی‌اس: 9 جنگنده در حمله ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند


پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا»


کودکان غزه زخم‌های جنگ را به قدرت و پیروزی تبدیل می‌کنند


بقائی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌پذیرد


سفیر ایران: تحریم شرکت‌های هواپیمایی نقض قوانین است


نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم