در نشست دمشق،

ائتلاف مخالفان سوري دخالت خارجي را رد كرد

پنج‌شنبه 25 خرداد 1391
05:06
ائتلاف مخالفان سوري دخالت خارجي را رد كرد دمشق (العالم)– ائتلاف گروه هاي تغيير مسالمت آميز (مخالف) ديروز (چهارشنبه 24خرداد) در اولين نشست هيأت موسسان خود در دمشق پايتخت سوريه، دخالت خارجي و هرگونه خشونت گروه ها در سوريه را به شدت رد كرد.

به گزارش شبكه خبري العالم از دمشق ، اين ائتلاف كه متشكل از احزاب سياسي و شخصيت هاي مستقل است ، مخالفت خود را با اشكال مختلف اقدامات خشونت بار از سوي همه طرف ها اعلام كرد و بر پايبندي به گفتگوي فراگير ملي به منظور دستيابي به راهكار سياسي براي حل بحران سوريه تاكيد كرد.

" قدري جميل " دبيركل جبهه مردمي تغيير و آزادسازي درحاشيه اين نشست در مصاحبه با خبرنگار شبكه خبري العالم، گفت: نشست هيات موسسان ائتلاف گروه هاي تغيير مسالمت آميز از اهميت بسيار بالايي برخوردار است زيرا اين نشست به معناي تاكيد هرچه بيشتر گروه هاي سياسي بر مخالفت با دخالت خارجي در امور سوريه و رد اقدامات خشونت بار از سوي همه طرف هاست.

جميل افزود: اين گروه ها با اتخاذ اين موضع به قدرتي جدي در عرصه سياسي سوريه تبديل مي شوند.

" عادل نفيسه " شخصيت مخالف مستقل سوري نيز به خبرنگار العالم ، گفت : خواسته ما تغيير است و بسياري از جريان ها به ويژه گروه هايي كه تا به حال سكوت كرده اند ، با هدف رسيدن به خواسته خود مبني بر ايجاد تغييرات مسالمت آميز در كشور به اين ائتلاف خواهند پيوست.

اين ائتلاف برخي از گروه هاي مخالف سوريه را به تلاش در جهت اجراي خواسته ها و راهكارهاي خارجي ها مبني بر درگيري داخلي و تجزيه سوريه متهم و تاكيد كرد كه پايبندي به گفت وگوي ملي بهترين راه براي خارج شدن از بحران فعلي سوريه است.
                    
" عبدالهادي شحاده " عضو ائتلاف گروه هاي تغيير مسالمت آميز در سوريه نيز در حاشيه اين نشست در مصاحبه با خبرنگار العالم، گفت: هيچ راهي براي خروج از بحران سوريه جز آشتي ملي مبتني بر گفت وگوي فراگير ملي براي سروسامان دادن به وضعيت داخلي كشور و رد دخالت خارجي ها وجود ندارد.

وي تاكيد كرد كه بخشي از مخالفان سوري همچنان جزئي جدانشدني از طرح خارجي ها هستند كه از طرف مردم سوريه سخن مي گويند.
     
اين ائتلاف در بيانيه پاياني خود بر پايبندي به آرمان هاي ملي در وابستگي قومي و درگيري با رژيم اسرائيل و بازپس گيري منطقه اشغالي جولان سوريه تاكيد كرد.

تشكيل اين ائتلاف تلاشي براي بازگرداندن به حيات سياسي در سوريه و تلاش جدي براي خارج شدن از بحران فعلي به منظور تضمين وحدت كشور و دور كردن شبح دخالت نظامي خارجي است كه برخي ها درصدد عملي كردن آن هستند.

13-21:36

0% ...

آخرین اخبار

شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید