شهادت ۳ جوان معارض بحرینی تحت تعقیب امنیتی

دوشنبه 30 بهمن 1396
17:34
شهادت ۳ جوان معارض بحرینی تحت تعقیب امنیتی منابع بحرینی از کشته شدن سه جوان معارض تحت تعقیب امنیتی در آبهای خلیج‌فارس و مفقود شدن یک نفر دیگر خبر دادند.

العالم - بحرین

برخی منابع بحرینی از کشته شدن مشکوک سه جوان معارض در آبهای خلیج‌فارس و نزدیک به ایران خبر دادند در حالیکه نفر چهارم نیز همچنان مفقود می‌باشد.

به گفته برخی منابع، نیروهای امنیتی بحرین با شلیک گلوله به سمت این جوانان آنها را به قتل رسانده‌اند.

طبق گزارش وبگاه «مرآة البحرین»، اسامی این افراد عبارت است از: سید قاسم خلیل درویش (۲۳ ساله)، میثم علی ابراهیم (۲۲ ساله) و سید محمود عادل کاظم (۲۲ ساله) و فرد مفقود شده نیز «حسن علی عباس البحرانی» (۲۵ ساله) است.

از سوی دیگر جمعیت الوفاق بحرین با صدور بیانیه‌ای کشته شدن این سه جوان معارض را به ملت بحرین تسلیت گفت.

این جمعیت معارض بحرینی در بیانیه خود با اشاره به اینکه کشته شدن این جوانان در آبهای خلیج‌فارس بیانگر فقدان امنیت برای آنها در وطنشان است، تأکید کرد که ما این جوانان را شهید می‌دانیم و به خانواده‌های آنها تسلیت می‌گوییم.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد