درخواست «یگان‎های مدافع خلق» از ارتش سوريه براي ورود به عفرين

سه شنبه 1 اسفند 1396
00:25
درخواست «یگان‎های مدافع خلق» از ارتش سوريه براي ورود به عفرين سخنگوي نيروهاي «یگان‎‎های مدافع خلق» کُرد سوریه اعلام كرد كه هنوز توافقي ميان اين نيرو و ارتش سوريه امضا نشده اما از ارتش دعوت شده تا در عفرين حلب مستقر شود.

العالم-سوریه

سخنگوی «یگانهای مدافع خلق» کُرد سوریه در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز اعلام کرد که این نیرو از ارتش سوریه دعوت کرده تا در «عفرین» که مورد حمله ترکیه و گروهک «ارتش آزاد» است، مستقر شود.

«نوری محمود» سخنگوی این نیروها به رویترز گفت: [هنوز] توافقی وجود ندارد. فقط از طرف ما دعوت شده که ارتش سوریه بیاید و از مرزها[ی عفرین] حفاظت کند.

حملات ترکیه و عناصر گروهک ارتش آزاد سوریه به منطقه عفرین و روستاهای اطراف آن در شمال غرب استان حلب در شمال غرب سوریه، از بیستم ژانویه آغاز شده و هنوز ادامه دارد.

منابع خبری طی چند روز گذشته اعلام کرده بودند که قرار است ارتش سوریه برای مقابله با حملات ترکیه در عفرین مستقر شود. شبکه الاخباریه سوریه امروز دوشنبه خبر داد که تا ساعات آتی نیروهای مردمی این کشور وارد عفرین خواهند شد.

رسانه های وابسته به کُردهای سوریه روز گذشته اعلام کردند که توافق ورود ارتش سوریه به عفرین نهایی شده است. «ریزان حدو» مشاور اطلاع رسانی یگانهای مدافع خلق کُرد شنبه هفته جاری از دولت سوریه خواست که برای سرنگونی جنگنده های ترکیه از پدافند هوایی خود استفاده کند.

خبرگزاری رویترز هم روز گذشته به نقل از منبع کردی اعلام کرد که ارتش سوریه تا دو روز دیگر وارد منطقه عفرین خواهد شد. این منبع که وابسته به نیروهای «نیروهای دموکراتیک سوریه» است، اظهار داشت که نیروهای ارتش سوریه براساس توافق بین دولت این کشور و شبه نظامیان کرد، برای مقابله با حملات و عملیات ترکیه در منطقه عفرین مستقر خواهد شد.

شبکه المیادین پیشتر پنجشنبه هفته گذشته (26 بهمن) به نقل از منابع اختصاصی خود گزارش داده بود که  دولت سوریه و شبه نظامیان کُرد این کشور موسوم به «یگان‌های مدافع خلق» به توافق رسیدند که ارتش سوریه در منطقه عفرین مستقر شود.

امروز سران ترکیه (رئیس جمهور و وزیر خارجه) در قبال خبرهای توافق کردها با ارتش سوریه موضع گرفتند و رجب طیب اردوغان درباره هر گونه اقدامی که او آن را کمک به تروریستها خواند، هشدار داد.

دمشق هنوز رسما توافق با کردها را اعلام نکرده است. رسانه‌های خبری صبح دوشنبه اعلام کردند که «نیروهای مردمی» تا ساعاتی دیگر وارد عفرین می‌شوند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست