سفر وزیر خارجه اسپانیا به تهران

سه شنبه 1 اسفند 1396
11:37
سفر وزیر خارجه اسپانیا به تهران آلفونسو داستیس وزیر خارجه اسپانیا در سفر به تهران با مقامات کشورمان از جمله همتای ایرانی خود ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه را بررسی می‌کند.

العالم _ اروپا

«آلفونسو داستیس» وزیر خارجه اسپانیا به منظور رایزنی با مقامات ایرانی به تهران سفر می‌کند.

وی قرار است فردا (چهارشنبه) با محمدجواد ظریف همتای ایرانی خود ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه را مورد بررسی قرار دهد.

وزیر خارجه اسپانیا قرار بود در اکتبر 2017 به ایران سفر کند، اما به دلیل تحولات در منطقه خودمختار کاتالونیا این سفر به تعویق افتاد.

وزیر امور خارجه اسپانیا سال گذشته (1395) در حاشیه پنجاه و سومین کنفرانس امنیتی مونیخ با محمدجواد ظریف دیدار و گفت‌وگو کرده بود. ظریف در این دیدار از همتای خود برای سفر به تهران دعوت به عمل آورده بود.

وزیر امور خارجه اسپانیا پس از این دیدار در صفحه توئیتر خود نوشت: دیدار خوبی با دوست ایرانی خود داشتم و دو طرف برای تحکیم توافق هسته‌ای و همکاری برای حل تنش‌های منطقه‌ای تلاش خواهند کرد.

وزرای خارجه ایران و اسپانیا همچنین در خرداد 1396 در گفت‌وگویی تلفنی آخرین تحولات منطقه را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف به لفاظی‌های بسنت پاسخ داد


تاکید اتحادیه اروپا بر بررسی اعمال تحریم علیه بن گویر


روسیه: پیامدهای تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران فراتر از خاورمیانه است


ورود نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه


سفیر ایران: دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد