آغاز انتخابات ریاست جمهوری مصر

شنبه 27 خرداد 1391
06:07
آغاز انتخابات ریاست جمهوری مصر دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر آغاز شد.

خبرنگار شبکه العالم از پایتخت مصر گزارش داد، دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور در حالی آغاز شد که مردم از ساعاتی قبل برای شرکت در این انتخابات صفهایی طولانی پشت درهای مراکز رأی گیری تشکیل داده بودند.

بیش از 50 میلیون شهروند مصری حق دارند در این انتخابات شرکت کنند.

همچنین بیش از 13 هزار مرکز رأی گیری در نقاط مختلف مصر ایجاد شده است.

400 هزار سرباز وظیفه تأمین امنیت انتخابات را برعهده دارند.

"محمد مرسی" نامزد اخوان المسلمین و فرد مورد تأیید احزاب و گروه های انقلابی، در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری که با رأی گیری از شهروندان مصری خارج از این کشور برگزار شد، با تفاوت بسیار زیاد از "احمد شفیق" آخرین نخست وزیر "حسنی مبارک" دیکتاتور مخلوع و نامزد مورد تأیید شورای نظامی پیشی گرفته است.

 

این انتخابات درحالی امروز آغاز می شود که پنج شنبه گذشته دادگاه قانون اساسی با ابطال آرای یک سوم نمایندگان، موجب انحلال پارلمان منتخب مردم شد. این دادگاه از سوی دیگر با صدور حکمی در طرفداری از نامزد شورای نظامی، قانون عزل سیاسی را لغو و زمینه حضور شفیق در دور دوم انتخابات را  فراهم کرد.

انقلابیون و جریانها و احزاب سیاسی و اجتماعی مصر این اقدام دادگاه قانون اساسی را کودتای نظامیان علیه انقلاب توصیف کرده اند.

 

تظاهرات در پایتخت

چند ساعت قبل از آغاز انتخابات، هزاران نفر از ساکانان پایتخت مصر دیشب با تظاهرات در میدان "التحریر" عزل احمد شفیق را خواستار شدند.

تظاهرکنندگان با محکوم کردن حکم دادگاه قانون اساسی، مخالفتشان را با حضور شفیق در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند.

تظاهرکنندگان با آتش زدن تصاویر شفیق، ضد شورای نظامی شعار دادند.



0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است