خبر فوری:

دولت فیلیپین درپی تروریست خواندن شاخۀ نظامی حزب کمونیست است

چهارشنبه 2 اسفند 1396
15:10
دولت فیلیپین درپی تروریست خواندن شاخۀ نظامی حزب کمونیست است دولت فیلیپین امروز چهارشنبه از دادگاهی در مانیل – پایتخت – خواست که حزب کمونیست و شاخۀ نظامی این حزب (ارتش جدید خلق) را گروهی تروریستی اعلام کند.

العالم - آسیا

هدف دولت فیلیپین از تروریست خواندن شورشیان کمونیست پایان دادن به مذاکرات صلح است .

رودریگو دوترته رئیس جمهوری فیلیپین مذاکرات صلح دولت و شورشیان کمونیست را متوقف کرده است و می گوید که شورشیان در مذاکرات دیدگاه ثابت و واحدی ندارند.  

تلاش نروژ برای ازسرگیری مذاکرات صلح فیلیپین هم ناکام مانده است .

دولت فیلیپین اعلام می کند که با هیچ گروه تروریستی مذاکره نخواهد کرد و در همین راستا با گروه مسلح " ابوسیاف" هم مذاکره نمی کند.

"پیتر اونگ" دادستان کل فیلیپین اعلام کرد : شورشیان (کمونیست) فریب می زنند و از طریق مذاکره با دولت وقت کُشی می کنند زیرا هدف آنها سرنگون کردن نظام حاکم است .

شورشیان کمونیست از 50 سال پیش تاکنون با دولت مرکزی درگیر جنگ هستند جنگی که بیش از 40 هزار کشته برجای گذاشته است و 3 هزار شورشی کمونیست با حمله به معادن ، مناطق کشاورزی ، تأسیسات زیربنایی و مراکز دورافتادۀ ارتش و پلیس در مناطق روستایی فقیرنشین با نیروهای دولتی درگیر می شوند.

214

0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم