دختر ایرانی در بوندس لیگا

پنج‌شنبه 3 اسفند 1396
10:18
دختر ایرانی در بوندس لیگا سارا خادم‌الشریعه، دختر شطرنج‌باز کشورمان که در سال‌های اخیر توانسته با عملکرد درخشان خود به رتبه‌های بالایی در رده سنی جوانان و امید حتی در سطح جهان دست پیدا کند، مدتی است که با یک مربی فرانسوی به کار خود ادامه می‌دهد.

العالم - ایران / ورزشی

او که با یک افت مقطعی مواجه شده بود و در چند مسابقه عملکرد خوبی نداشت، روش کاری خود را تغییر داده و قصد دارد به روزهای اوج بازگردد. این دختر شطرنج‌باز اعلام کرده قرار است از هفته آینده در بوندسلیگای آلمان مسابقه دهد؛ اتفاقی که پیش از این برای هیچ‌کدام از نمایندگان ایران سابقه نداشته است.

خادم‌الشریعه درخصوص آخرین وضع تمرینات و مسابقات خود گفت: «در حال حاضر تمریناتم را با مربی فرانسوی که دارم دنبال می‌کنم. آخرین مسابقه‌ای که در آن شرکت داشتم، اکسین کاپ در آمل بود که پس از مدت‌ها مسابقات خوبی داشتم.» او حضورش را در بوندسلیگای آلمان قطعی دانسته است: «از شنبه همین هفته در مسابقات شطرنج بوندسلیگا در آلمان حضور دارم. فکر می‌کنم تجربه خوبی برای من باشد و بتواند به پیشرفت من کمک کند.» باید دید شرکت در مسابقات سطح بالای اروپایی چقدر به پیشرفت دوباره استادبزرگ شطرنج زنان ایران کمک می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان به جنوب غربی یمن


۱۲ کشته و زخمی در حمله اردن به جنوب سوریه


وزیر خارجه عمان: امنیت خلیج فارس بدون مشارکت ایران ممکن نیست


باقری کنی: نشست چهارجانبه تهران، ثمره مقاومت ملت ایران و رشادت نیروهای مسلح بود


طنین‌انداز شدن فریاد اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در قلب لندن


پزشکیان وارد روسیه شد


انتخابات اسرائیل؛ رقابت بر سر قدرت و تداوم سیاست‌های جنگ‌طلبانه این رژیم اشغالگر


سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد


اعتماد به جوانان میراثی ارزشمند در مسیر انقلاب است


از شارون تا نتانیاهو؛ تغییر سرکردگان در "اسرائیل" و تداوم رنج بی پایان مردم غزه