خرید آرا در پشت پرده انتخابات مصر

شنبه 27 خرداد 1391
17:44
خرید آرا در پشت پرده انتخابات مصر يکي از رهبران حزب آزادي و عدالت مصر هشدار داد، مشکل انتخابات در اين کشور تقلب نيست، بلکه خريد آرا در پشت پرده است.

"اشرف عبدالعظیم" عصر شنبه در مصاحبه با خبرنگار شبکه العالم در قاهره گفت: مردم مصر برای تکمیل حرکت خود به سوی دمکراسی مصمم هستند؛ حتی در ساعات پایانی رأی گیری نخستین روز انتخابات ریاست جمهوری ، شاهد حضور چشمگیر مردم پای صندوق های رأی گیری هستیم، مسأله ای که در دور نخست انتخابات شاهد آن نبودیم.

وی افزود: این امر بیانگر آن است که مردم این بار با آگاهی کامل پای صندوق های رأی حاضر شده اند.

عبدالعظیم خاطرنشان کرد: مشکل اکنون اقداماتی است که پشت پرده صورت می گیرد؛ از جمله آنها خرید آرا و تأثیر گذاری بر افکار عمومی از طریق ادامه دروغ پردازی ها و شایعه پراکنی است.

عبدالعظیم تأکید کرد: با وجود آنکه اثبات این اقدامات از نظر حقوقی دشوار است، ولی اعضای حزب آزادی و عدالت در استانهای مختلف موارد متعددی را در این زمینه رصد کرده اند.

این عضو ارشد حزب آزادی و عدالت مصر گفت: ما در این دوره حمایت گسترده مردم از حزب آزادی و عدالت را در صحنه می بینیم، البته ممکن است که برخی کاملا این حزب را تأیید نکنند؛ ولی برای جلوگیری از بازگشت رژیم سابق به قدرت، از حزب آزادی و عدالت حمایت کنند.

عبدالعظیم تأکید کرد: مردم مصر کاملا اطمینان دارد که نامزد حزب آزادی و عدالت یک غیرنظامی و دارای گرایش سیاسی متفاوتی است، و آنها در آینده کاملا آزادند که در صورت انحراف او از مسیری که متعهد اجرای آن شده، در برابر او بأیستند و و خواستار تعدیل گرایشها و خط مشی او شوند.

 

06/16           14:04           Fa



0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند